Як виглядає новий позашляховик від львівського "Електрона" (Фото)

Фото: http://galinfo.com.ua/

Фото: http://galinfo.com.ua/

Події
01 жовтня 2015 16:35

Сьогодні, 1 жовтня, у Львові відкрилася чергова, традиційна виставка-ярмарок "Львівський товаровиробник", де місцеві виробники представили свою продукцію. І знову - новинка від корпорації "Електрон", яка виставила на огляд львів’янам та для оцінки фахівцями чергову свою розробку. Це позашляховий автомобіль з умовною назвою "Хантер".

Представив новинку президент корпорації "Електрон"  Юрія Бубеса: 

- Наша нова машина - це власна, оригінальна розробка інженерів-конструкторів заводу "ЕлектронМаш". Задум створити таку машину народився після того, як нами було створено позашляхові авто екстрених служб медицини катастроф.  Адже є багато інших організацій і  служб, яким доводиться долати бездоріжжя і які потребують машини підвищеної прохідності. Ось так і народився  "Хантер".

Як виглядає новий позашляховик від львівського "Електрона" (Фото) фото

Маючи колісну формулу 4х4, з високим кліренсом автомобіль спроможний долати бездоріжжя та круті підйоми.  Крім того, машина оснащений потужною електричною лебідкою  для  самовитягування і, при потребі, може  надасть допомогу іншому транспортному засобу.

Важливою особливістю конструкції автомобіля "Хантер" є спеціальний майданчик з поручнями на даху кузова (оглядовий чи для монтажу обладання), на який можна піднятись розкладною драбинкою.

Автомобіль розрахований на перевезення 6 чоловік: двох –в кабіні і чотирьох в кузові. Комфортабельний пасажирський салон обладнано зручними сидіннями,  відкидними столиками, шафою для зберігання одягу, ручної поклажі та спорядження. Є системи  опалення та кондиціонер – кліматизація салону розрахована на експлуатування  при температурах  довкілля від мінус 35С до плюс 40С.

Як виглядає новий позашляховик від львівського "Електрона" (Фото) фото 1

Завод "ЕлектронМаш" представлив на виставці  базову версію категорії М1G (підвищеної прохідності для перевезення пасажирів), створеної на основі вже сертифікованого прототипа – автомобіля "Електрон"  ЕМ-М320.42. Конструюючи "Хантер", електронівці передбачали можливість створення на його базі різних модифікацій різноманітного практичного застосування. Комплектація та оснащення – по бажанню замовника. Наприклад, це транспортування персоналу різних підприємств та організацій, якому доводиться працювати далеко від населених пунктів, в складних польових умовах. Ця машина і її оснащення знадобиться геологам, геофізикам, лісникам, геодезистам. Її можуть застосовувати мобільні аварійно- ремонтні бригади енергетиків, шляховиків, залізничників та інших служб. Зрештою, вона ідеальна й  для організації активного відпочинку в лісах чи горах - наприклад, для полювання чи  рибалок.  

Як виглядає новий позашляховик від львівського "Електрона" (Фото) фото 2Як виглядає новий позашляховик від львівського "Електрона" (Фото) фото 3Як виглядає новий позашляховик від львівського "Електрона" (Фото) фото 4Як виглядає новий позашляховик від львівського "Електрона" (Фото) фото 5Як виглядає новий позашляховик від львівського "Електрона" (Фото) фото 6

Львів у новинах: 

У Львові з'явиться виноградний сад 

Сьогодні стартує грандіозний ярмарок виробників у Львові: що буде цікавого

З 9 жовтня у Львові стартує польський кінофестиваль 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах