Скільки коштує зняти у Львові квартиру на Новий рік та Різдво 2016

Новина - Події - Скільки коштує зняти у Львові квартиру на Новий рік та Різдво 2016

Новина - Події - Скільки коштує зняти у Львові квартиру на Новий рік та Різдво 2016

Події
19 листопада 2015 14:48

 Хочете відпочити у Львові на новорічно-різдвяні свята - приготуйте пачку грошей. Ціни на оренду квартир в передсвяткові і особливо святкові дні будуть не просто кусатися, а поглинуть великий шматок вашого відпочинкового  бюджету. І це зовсім не гіпербола. У Львові, за словами  директора одного з львівських агентств нерухомості пані Оксани, це пов'язано з останніми терактами, які нещодавно сталися в Франції, Туреччині та Єгипті. Тому багато туристів переорієнтувалися на Львів.


Скільки коштує оренда  в центрі  у будні і свята


Зараз наближається три пікових періоди попиту на подобову оренду: 24 грудня - польське Різдво, три дні новорічних свят (31 грудня - 2 січня) і Різдво (6-8 січня). 

Cьогодні однокімнатну квартиру в центрі у звичайні, не святкові будні дні можна орендувати, починаючи від 350 гривень за одну добу. На свята ціни підскочать у 2-4 рази.

Причому, якщо до терактів  однокімнатну квартиру  у Львові на  Новий рік, можна було ще недавно забронювати в центрі за 1.200- 1.500 грн. за добу, то тепер вона  обійдеться вам у 1.800 - 2,5 тисячі. 

-Більше половини квартир  для святкування Нового року у Львові у нас вже заброньовані навіть за такими високими цінами. Хоча вільне житло ще є, - розповідає пані Оксана.

Забронювати в центрі двокімнатну  квартиру на Новий рік, з бронюванням мінімум на 4 дні, коштуватиме не менше 2.500-3000 тисячі гривень за добу. 

За словами пані Оксани бронювання квартир в центрі міста для святкування Різдва є дещо дешевшим.

Так, однокімнатна квартира на Різдво коштуватиме - 1.300-1.500 гривень за 1 добу перебування. Та ж сама  ситуація і з двокімнатними в центрі - оренда зменшиться з 2.500 -3.000 тисяч до 2-2,5.

VG Львів вирішив зателефонувати власникам квартир, які здають їх для подобової оренди і пересвідчитись в реальній  вартості житла, яке можна орендувати  в місті для святкування Нового року.

- вулиця Винниченка (1 кімнатна квартира) - оренда зараз починається від 700 грн. На Новий рік - 2.100;

- вулиця Ярослава Мудрого (1-кімнатна квартира) - зараз від 250 грн, на Новий рік -800 за добу (зайнята);

- вулиця Івана Франка (2-кімнатна) - зараз - 600 за добу, на Новий рік - 2.400 за добу перебування;

- вулиця Тиктора (2-кімнатна, неподалік від оперного театру) - зараз - 400 грн. за 1 добу, на Новий рік - 2 тисячі;


Оренда квартир в спальних районах 


Якщо йдеться про однокімнатні квартири в спальних районах, то зараз орендувати їх у звичанйні не святкові будні дні  коштує 250 грн. за добу.  На новий рік - 1-кімнатна, у якій є 3-4 місця, - 1.200-1.500 гривень за 1 добу, на Різдво - 900 -1000 гривень.

Двокімнатна квартира в "спальному районі" матиме такий ціновий ракурс: якщо знімати зараз на пару днів - оренда коштуватиме 350-400 гривень, звичайно, залежно від району і квартири. Якщо це Сихів ("Санта-Барбара"), Рясне і т.д., тобто райони більш віддалені від центру - 350 грн, якщо це Наукова, Шевченка, Чорновола (район "Арсену"), тобто  ближчі до центру міста - то це 400 гривень.

На Новий рік 2-кімнатну в спальному районі можна буде зняти за 1.500- 2000 тисячі, в залежності від квартири, звичайно, і кількості людей, які туди поселяться. Чим більше людей, тим дорожче. На Різдво - ціна буде іншою -1000-1300 грн. за добу.

Звичайно ж, є варіанти. У кожного "подобовика" свої ціни і свої підходи до цієї справи. У деяких бронювання квартир іде повним ходом на Новий рік і Різдво, а деякі ще притримують квартири до кращих і дорожчих часів, як мовиться, консультуються з колегами, щоб не прогадати в ціні.

Ось що розповіла VG Львів львівський ріелтор Олеся:

- Я займаюсь п'ятьма об'єктами. Це квартири на короткий термін перебування в центрі міста. На Новий рік ще є вільні квартири, ми прийматимемо броні десь з 1 грудня. Ціни у нас десь в 2 рази підніматимуться, може в 2,5.

Найдорожча оренда квартир у Львові, звичайно ж, у центрі: на Проспекті Свободи, вулиці Дорошенка, Шота Руставелі, вулиці Івана Франка, у ближньому центрі на Коновальця, Бандери,  Котляревського і інших. Хоча і в районі Привокзальної, де дуже добре сполучення з центром, оренда не є дешевою. Зрештою, все залежить від вашого гаманця і ваших можливостей. Що для  нас дорого, для європейця, який приїжджає до Львова на вакації чи вікенд - це копійки. Адже всі приїжджають з іноземною валютою, а за їх курсом і ресторани, і готелі , і квартири у нас мають просто смішну ціну.

Де можна зняти квартиру у Львові напряму у хазяїна:

http://lvov.lv.olx.ua

http://doba.ua/cities/Lvov

http://lviv.arenda24.com

http://4trip.com.ua/uk/lviv/apartments.html

http://roomer.lviv.ua/

http://lviv.oneday.ua/

http://lvov.stay.ua/

http://sutki.ua/apartments/lviv

http://miete.com.ua/Lvov

http://lvov.vlasne.ua/

http://www.real-estate.lviv.ua/ru/posutochno-kvartira/Lvov

Львів у новинах:

Коли у Львові буде різдвяний ярмарок у цьому році

Буковель, Ворохта, Яремче: куди поїхати на Новий рік у Карпати

Куди їдуть відпочивати львів'яни на Новий рік і Різдво, та скільки це зараз коштує

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах