Вбивцею двох жінок і дитини на Львівщині виявилася їх знайома

Новина - Події - Вбивцею двох жінок і дитини на Львівщині виявилася їх знайома

Новина - Події - Вбивцею двох жінок і дитини на Львівщині виявилася їх знайома

Події
24 грудня 2015 17:27

Правоохоронні органи затримали вбивцю двох жінок і 8-річної дитини в селі Тяглів Сокальського району на Львівщині. Нею виявилася 47-річна подруга загиблої жінки.

Про це Телеканалу новин 24 розповів начальник управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія.

Нагадаємо Вночі на Львівщині вбили двох жінок та 8-річну дитину

 Сьогодні вранці, 24 грудня, у поліцію зателефонував  анонім і повідомив, що в селі Тяглів вбито двоє осіб, і вказав конкретну адресу. Правоохоронці, які приїхали на місце події, виявили зовні зачинені двері. У будинку мешкала розлучена 28-річна жінка із 8-річною донькою. На місце події приїхав і колишній чоловік і батько 8-річної Катерини.

"Я при поліції збив замок з дверей і зайшов всередину. Моя донька лежала відразу при дверях. Вона була вже мертва. Дружину я побачив не відразу, бо там все було в крові – і стіни, і калорифер. Пізніше я зрозумів, що вона лежить обличчям до землі і також мертва", – розповів колишній чоловік загиблої Андрій.

Дитині завдали ножові поранення у шию, а матері пробили голову арматурою. На місце відразу приїхала слідчо-оперативна група, яка почала шукати свідків.

Під час опитувань виявили, що сусідку, яка жила навпроти, також вбито. У 70-річної Анастасії був проламаний череп. Старенька жила в хаті сама, діти її за кордоном, а собаки на подвір’ї не мала. При огляді двері її хати були зачинені, а не виламані.

Коли це все трапилося, ніхто сказати не може, бо сусіди нічого не чули.

Інша сусідка пані Анастасія живе поруч із загиблими і в цей вечір пізно виходила надвір, але нічого підозрілого не чула.

"У мене лежачий чоловік, а кухня в іншому приміщенні. Я виходила йому по чай десь в 11 вечора і нічого не чула. Та й ми взагалі пізно лягаємо. А тут навіть і собаки не гавкали", – розповіла сусідка загиблих п. Анастасія.

Сусіди розповідають: молода жінка з дитиною начебто вела аморальний спосіб життя, а старенька вдома продавала горілку.

"Я знаю, що вона часто продавала самогонку. І Дарина (вбита молода жінка) приходила до баби Насті в гості, і вона до неї. Але я навіть не маю уявлення, за що їх вбили", – роздумує родич загиблої Ігор.

На місці події працювали і експерти-криміналісти, і собаки-пошуковці. І саме хвостаті привели до хати нелюда.

"Вбивство вчинила місцева мешканка, яка в цей вечір вживала алкоголь в хаті молодої жінки. Вона добре знала і одну, і другу. Вчора в них під час пиятики виник конфлікт, і жінка схопила перше, що попало під руку. Завдала тілесні ушкодження перше матері, а потім дитині", – розповів начальник управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія.

Вбивця – місцева мешканка 1968 року народження і, за її версією, вона вбила сусідку через п’яну сварку. Коли вийшла із будинку, їй здалося, що старенька через дорогу її побачила у вікні. Тому вона постукала, зайшла в хату і вбила бабцю ударом цегли по голові.

Її затримали і взяли під варту. Жінці загрожує довічне позбавлення волі, -  повідомляє zaxid.net.

Львів у новинах

Передсмертну записку львівський прокурор надрукував на копії наказу про своє призначення

У різдвяному ретро-потязі збільшили кількість вагонів та запровадили квитки

Все про біометричні паспорти у Львові: як, де і за скільки

Транспорт, вулиці, люди: як змінився Львів у 2015-му

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах