В ДТП на Львівщині загинув підліток

Новина - Події - В ДТП на Львівщині загинув підліток

Новина - Події - В ДТП на Львівщині загинув підліток

Події
25 грудня 2015 09:36

24 грудня на автодорозі Львів-Краковець зіткнулися два автомобілі – "Daewoo Nubira" та "Mercedes-Benz Sprinter", внаслідок чого загинула дитина, троє людей травмувалися.

В аварії на трасі Львів-Краковець загинув підліток, ще троє людей травмувалися

Як інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, о 16:21 поблизу с. Наконечне-2 Яворівського району водій автомобіля "Daewoo Nubira" не обрала безпечної швидкості, при зміні напрямку руху не переконалася, що це буде безпечним, виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася з автомобілем "Mercedes-Benz Sprinter". Внаслідок ДТП постраждали чотири особи, із них дитина загинула на місці події.

36-річна водійка автомобіля "Daewoo Nubira" та 8-річна дитина, яка перебувала в цьому ж автомобілі, мешканці с. Сарни Яворівського району, госпіталізовані до Яворівської ЦРЛ. За повідомленням прес-служби відділу управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у Львівській області, у дитини діагностували переломи ніг, закриту черепно-мозкову травму. Хлопчик перебуває у хірургічному відділенні лікарні. Жінка-водій отримала перелом ребер.

14-річний пасажир автомобіля "Daewoo Nubira", теж мешканець с. Сарни Яворівського району, від отриманих травм загинув на місці події. Його тіло доставлено в морг Новояворівської ЦРЛ.

23-річний житель с. Бірки Яворівського району, який перебував за кермом "Mercedes-Benz Sprinter", госпіталізований до Новояворівської ЦРЛ із забоями. Рятувальникам довелось його вивільняти з автомобіля за допомогою гідравлічних ножиць.

В ДТП на Львівщині загинув підліток фото

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Попередні причини події – водій автомобіля "Daewoo Nubira" не обрала безпечної швидкості, при зміні напрямку руху, виїхала на смугу зустрічного руху.

Львів у новинах

Вночі на Львівщині вбили двох жінок та 8-річну дитину

Все про біометричні паспорти у Львові: як, де і за скільки

Транспорт, вулиці, люди: як змінився Львів у 2015-му

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах