Стіни на вулицях Львова розписують віршами про війну (фото)

Новина - Події - Стіни на вулицях Львова розписують віршами про війну (фото)

Новина - Події - Стіни на вулицях Львова розписують віршами про війну (фото)

Події
25 грудня 2015 12:00

Активісти створюють на стінах арт-об'єкти, що містять вірші військової тематики, написані учасниками бойових дій на Сході чи їх родичами, - повідомили у Молодіжному Об’єднанні „Граніт”. 

Ініціатори та організатори акції самі були учасниками АТО і в такий спосіб вшановують загиблих побратимів, а також за допомогою творів мистецтва нагадують львів'янам, що війна не скінчилась. 

Всі стіни, де будуть розміщені арт-об'єкти, організатори спершу реставрують та приводять в належний стан. Таким чином, акція має перш за все антивандальне спрямування. 

"Потрібно розуміти і пам'ятати, що за наш сон хтось щодня гине, хоч маємо таке-сяке ніби перемир'я. Чим швидше люди тут забудуть, що десь там війна, тим швидше війна прийде сюди. А багато наших віршів мають дуже потужну власну історію" - коментує автор ідеї, учасник АТО, Андрій Мочурад. 

Зі слів організаторів, автори, попри холодну пору року, планують працювати постійно, навіть зимою, адже таким чином можна спілкуватися з перехожими і доносити їм ідею проекту. 

Цей захід є частиною проекту "АртАп", що здійснюється Молодіжним Об’єднанням "Граніт", за підтримки відділу по роботі з молоддю управління сім’ї, молоді та спорту та управління культури Львівської міської ради.

Джерело: galinfo.com.ua. 

Львів у новинах

Як змінилася медицина Львова в 2015-му (фото)

Все про біометричні паспорти у Львові: як, де і за скільки

Транспорт, вулиці, люди: як змінився Львів у 2015-му

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах