Львів'янину на замітку: як працюватимуть банки та банкомати під час свят (графік)

фото з сайту  ua-ru.info.

фото з сайту ua-ru.info.

Події
06 сiчня 2016 12:51

Національний банк України встановив порядок роботи банківських установ в період з 29 грудня 2015 до 11 січня 2016 року, – йдеться на офіційному сайті держустанови.

Від 7 до 10 січня 2016 року система електронних платежів Національного банку, система електронної пошти Національного банку, депозитарій Національного банку України, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України, Система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України "КредІнфо2", Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами "Реєстр договорів з нерезидентами 2" не працюватимуть.

6 та 11 січня 2016 року СЕП і банківська система працюють у звичайному режимі. Робочий день банківської системи з п’ятниці 8 січня 2016 року переноситься на суботу 16 січня 2016 року. Від 6 до 10 січня 2016 року (включно) – за офіційним курсом гривні до іноземних валют та банківських металів, установленим Національним банком України 5 січня 2016 року.

Банки з 1 по 10 січня повинні забезпечити роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою для обслуговування клієнтів. З 7 по 10 січня банки можуть здійснювати валютообмінні операції.

Львів'янину на замітку: як працюватимуть банки та банкомати під час свят (графік) фото

Львів у новинах:

Сьогодні у Львові встановлять Різдвяного Дідуха 

Різдво у Львові: які старі традиції збереглись 

У Львові 8 січня відбудеться традиційна Хода звіздарів 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах