Обласну раду у Львові пікетують перевізники

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
26 сiчня 2016 12:07

Під Львівською облрадою вкотре пікетують маршрутники, які обслуговують стрийський напрямок. Кілька десятків пікетувальників виступають проти вкорочення маршрутів до автовокзалу на вул. Стрийській, інформує IA ZIK.

Сьогодні на сесії облради мають озвучити звіт робочої групи з вивчення ситуації, яка склалася у сфері автоперевезень у Львівській області. Перевізники очікують підтримки їх вимог.

Як повідомлялося, раніше депутати Львівської облради підтримали вимоги перевізників-пікетувальників і звернулися до Львівської ОДА та Укртрансінспекції у Львівській області щодо врегулювання ситуації з маршрутами стрийського напрямку. "За" це рішення проголосували 68 депутатів на сесії 8 грудня.

Як зазначається у зверненні, депутати підтримують звернення Львівської обласної Асоціації перевізників, жителів Сколівського, Турківського, Стрийського, Жидачівського, Миколаївського районів щодо вирішення питання стосовно залишення кінцевих зупинок у Львові на АС-3 (вул. Петлюри) з проміжною зупинкою на приміському вокзалі або з кінцевою зупинкою на АС-8 (пл.Двірцева,1, головний залізничний вокзал).

Депутати також просили скасувати штрафні санкції, які були застосовані з вересня 2015 року до перевізників, які здійснюють перевезення до приміського вокзалу, а саме: ТзОВ ВТП "Жидачівавтотранс", ПП "Транс-Спорт", ТДВ "Миколаївське АТП 14627".

Було створено робочу групу для вивчення ситуації на ринку пасажирських автобусних перевезень у Львівській області.

Львів у новинах:

Львовом курсуватимуть півсотні нових низькопідлогових автобусів

У Львові змінили графіки руху нічних автобусів

У Львові загорівся трамвай №6

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах