В одному з парків Львова для собак облаштують спеціальний майданчик

ru.wikipedia.org

ru.wikipedia.org

Події
05 лютого 2016 14:45

З наступного тижня у парку Івана Франка розпочнуться роботи щодо влаштування огорожі майданчика для вигулу собак. Про це повідомили в управлінні екології Львівської міськради.

собаки

Майданчик облаштують зі сторони вулиць Матейка – Крушельницької, загальною площею 400 м2, також там встановлять спеціальне обладнання для дресирування та станції прибирання за собаками.

собаки1
Як повідомляють в управлінні екології, встановлення майданчика — зробити перебування у парку максимально комфортним і корисним для всіх його відвідувачів.

собаки3

"Безкоштовні та доступні усім охочим майданчики для вигулу і дресирування собак це досвід, який планується поширити на інші міські парки", – йдеться у повідомленні.

собаки4
Цікаво, що це буде перший у місті майданчик для вигулу собак, який запроектований з врахуванням вимог Правил утримання і поводження з тваринами у Львові, затверджених ухвалою Львівської міської ради від 15.11.2007 №1260, а також з пропозицій громадських організацій, функціонування майданчику забезпечить безпеку громадян та покращить санітарний стан парку та прилеглих територій.

Львів у новинах:

За яким маршрутом курсуватиме перший львівський електробус

У Львові на площі Ринок будуть святкувати Китайський Новий рік

Коли відкриють найбільший у Львові торгівельно -розважальний центр: деталі

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах