Перед Євробаченням Джамала виступить у Львові

фото з сайту md-eksperiment.org

фото з сайту md-eksperiment.org

Події
10 березня 2016 13:35

12 квітня співачка презентує львів’янам новий альбом

12 квітня, рівно за місяць до пісенного конкурсу "Євробачення-2016", що відбуватиметься у Стокгольмі (Швеція), співачка Джамала, яка виборола право представляти Україну на цьому популярному музичному змаганні, дасть великий сольний концерт на сцені Львівської опери. Початок – о 19:00, повідомляє Дивись Інфо .

Концерт Джамали у Львові відбудеться в рамках її туру великими містами України. Концертує співачка із програмою "Шлях додому", що побудована передовсім на піснях із її найновішого альбому "Подих". Не обійдеться концерт Джамали у Львові і без популярних композицій з міні-альбому "Дякую", а також альбомів "All or Nothing" і "For Every Heart". Звісно ж, почують львівські меломани наживо і пісню "1944", з якою артистка представляє Україну на "Євробаченні-2016".

Альбом Джамали "Подих" побачив світ 12 жовтня 2015 року, одразу дебютувавши на другому місці в українському хіт-параді iStore. До платівки увійшло тринадцять композицій, серед яких – сингли "Очима", "Шлях додому" і однойменний "Подих". Альбом вийшов під лейблом "Enjoy Records". Власне, за альбом "Подих" нещодавно Джамала удостоїлася статуетки Музичної премії YUNA у номінації "Найкращий альбом". Загалом же, співачка отримала чотири нагороди: крім альбому, у номінаціях "Найкращий соло-артист" і "Найкраща пісня" та "Найкращий дует" (дві останні категорії – за пісню "Злива", створену спільно із Андрієм Хливнюком з "Бумбокса" та Pianoбоєм).

Львів у новинах:

Гарячий березень: головні фестивалі та концерти місяця у Львові

Професійний фотограф безкоштовно робить львів'янам "добрі фото"

Зачіска як у Преслі, вуса як у Пуаро: огляд барбершопів Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах