Львів на годину зануриться у темряву: коли й навіщо

Фото взяо з сайту www.gran-canaria.com

Фото взяо з сайту www.gran-canaria.com

Події
11 березня 2016 14:39

У наступну суботу, 19 березня, з 20:30 до 21:30 години, люди у всьому світі зможуть долучитися до ініціативи "Година Землі". Ця кампанія щороку об’єднує всіх, кому небайдуже майбутнє Планети. Долучитись до ініціативи закликають і львів'ян. 

Година Землі (англ. Earth Hour) — щорічна міжнародна подія, започаткована Всесвітнім фондом природи, котра проводиться останньої суботи березня, і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем планети.

Цьогорічна тема Години Землі в Україні – Естафета добрих справ – це інтернет-флешмоб, який закликає людей здійснювати хороші, корисні для планети вчинки, ділитися результатами з іншими і передавати Естафету друзям. Взяти участь у ній можуть всі охочі – як окремі люди, так і організації, спільноти, навчальні заклади тощо.

"Просимо всіх долучитися до проведення цієї ініціативи, взявши участь в інтернет-флешмобі, який уже стартував, а також вимкнути освітлення у власних домівках 19.03.2016 р. з 20:30 до 21:30 години, для поширення ідеї постійної економії енергоресурсів та природних ресурсів", – кажуть у відділі енергоменеджменту ЛМР. 

19 березня у Львові на одну годину вимкнуть підсвітки будівлі Львівської міської ради, міської телевежі та Архикатедрального Собору Святого Юра. 

Львів у новинах:

У Львові патрульні оштрафували співробітника Інтерполу, що їздив з "мигалкою" 

Львів'янка приготивала супер-торт, який виграв конкурс у Варшаві (фото) 

Фестивальна весна у Львові: ТОП 5 подій

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах