Психанув: підлеглий підпалив офіс після сварки з керівником

фото з сайту veralline.com

фото з сайту veralline.com

Події
15 квiтня 2016 13:16

14 квітня близько 17:00 невідома особа кинула пляшку із запалювальною рідиною на дах прибудови офісного центру на вулиці Богдана Хмельницького у Львові. Речовина зайнялась, проте працівники самотужки погасили полум’я за допомогою вогнегасника. Як виявилося, до цього причетний чоловік, який посварився з керівником фірми, що тут працює.

58-річний працівник офісного центру звернувся із заявою про підпал приміщення у Личаківський відділ поліції. Правоохоронці з’ясували, що до підпалу причетний чоловік, який конфліктував з керівником ТзОВ, що орендує приміщення у цьому офісному центрі, повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції  у Львівській області.

Слідчо-оперативна група на місці встановила, що пляшку із запалювальною сумішшю на дах прибудови кинув 31-річний мешканець міста Самбір, котрий мав майновий конфлікт з одним з керівників ТзОВ.

Потерпілих внаслідок події немає, сума завданих збитків встановлюється. Наразі проводяться слідчі дії, вирішується питання кваліфікації цього злочину за нормами Кримінального кодексу України.

Львів у новинах:

У Львові крадій обчистив машину на очах автовласника

Львів'янам платять, щоб вони переводили через дорогу дітей

Відтепер львів'яни можуть відслідковувати рух транспорту з айфонів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах