Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж)

Новина - Події - Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж)

Новина - Події - Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж)

Події
28 квiтня 2016 11:34

Руфінг – індустріальна забавка, що останнім часом набирає популярності, зокрема у Львові.  

Руфінгом називають вид незвичайного міського туризму, суть якого в проникненні на дахи різних будівель і споруд. Ділиться на екстремальний і романтичний. У першому випадку цікавий власне не сам дах, а спосіб потрапляння на нього.

VG Львів поспілкувався із львів'янином Сергієм, що на дозвіллі підкорює різноманітні дахи рідного міста.

- Я люблю іноді десь вилізти, залізти і тому подібне, причому це не обмежується лише дахами та горищами, це можуть бути різні підземелля, індустріальні об'єкти, деколи це й гори. Стосовно методів потрапляння, буває по-різному, іноді офіційно, іноді ні, - каже хлопець.

Одна з останніх "вилазок" львів’янина була на дах оперного театру, та закінчилась успіхом лише з другої спроби:

- Стосовно Оперного: були спроби зайти офіційно, але охоронна не пускала до завгоспа чи якогось начальника, мотивуючи це тим, що "в нас стратегічний об'єкт, ніхто вам і так цього не дозволить", тому вирішив залізти самотужки, - розповідає Сергій.

Хлопець зауважив, що не хоче розповідати про способи – як залізти на дах без офіційного дозволу, щоб не провокувати підлітків, адже це дуже небезпечно.

- Насправді цей момент краще упустити, щоб малі не почали лазити і в результаті не вбилися. Як раз у ту першу вилазку на Оперу так співпало, що вирішило залізти ще купа малих, не відомих мені паркурщіків, які підняли шум і в результаті нас почула поліція, яка стояла метрів з 50-100 від оперного. Мене тоді ніхто не бачив, бо я "інакше" вийшов з тої ситуації, але вийшло не дуже. Наступний раз я пішов сам, мене ніхто не бачив, не чув і я спокійно пофотографував, - розповідає хлопець.

VG Львів наполегливо не рекомендує повторювати подібні речі.

Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фотоЛьвів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 1Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 2Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 3Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 4Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 5Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 6Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 7Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 8Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 9Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 10Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 11Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 12Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 13Львів'янин-екстремал розповів, як гуляв по дахах Оперного театру ( фоторепортаж) фото 14

Фото Сергія Познякова

Львів у новинах:

Неповнолітні руфери залізли на дах Оперного театру у Львові (фото, відео)

Львів'янину на замітку: у яких районах не буде гарячої води після свят 

В парку на Львівщині чоловік застрелив козу на очах у дітей 

В львівських школах навчатимуть регбі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах