Європарламент знову відклав безвізовий режим для України

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
12 травня 2016 17:24

Точна дата, коли все-таки розглянуть українське питання, поки невідома

Комітет громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ Європарламенту відклав розгляд запровадження безвізового режиму для України через велике завантаження. Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на своє джерело у секретаріаті комітету.

За словами співрозмовника агенції, точна дата, коли все-таки розглянуть українське питання, поки невідома. За графіком найближчі засідання комітету мають відбутися 23, 24 та 30 травня. Наразі поки що можна припустити, що питання візової лібералізації з Україною буде обговорено комітетом ЄП в один із цих днів.

Нагадаємо, сьогодні надання безвізового режиму Україні обговорить робоча група Європейської Ради. А комітет громадянських свобод мав розглянути це питання вже наступного тижня. 

Як відомо, після призначення доповідача та комітетських слухань щодо пропозиції Єврокомісії з українського питання відповідна резолюція має бути розглянута та ухвалена Європарламентом та Радою ЄС на рівні міністрів.

Європейська комісія подала Європарламенту і Ради ЄС пропозиції щодо лібералізації візового режиму з Україною ще 20 квітня.

Львів у новинах:

Де розмістять реліквії святого Івана Павла ІІ у Львові

Концертні та спортивні зали, магазини і кав'ярні: у Львові побудують незвичний комплекс

Уряд заборонив вирубку Карпат і звільнив керівника Держлісагенства

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах