У Львові мітингувальники зірвали концерт Макса Барських (фото, відео)

Новина - Події - У Львові мітингувальники зірвали концерт Макса Барських (фото, відео)

Новина - Події - У Львові мітингувальники зірвали концерт Макса Барських (фото, відео)

Події
29 травня 2016 15:03

На 28 травня був запланований концерт Макса Барських у Львові, розпочатися він мав о 20 годині  в івент-холі. Проте група невідомих осіб заблокувала як основний, так і службовий входи, намагаючись у такий спосіб зірвати концерт. Частина із них була у камуфляжі, частина – у звичайному цивільному одязі. Вони повідомили, що дану акцію запланували як мирний мітинг і зареєстрували її в мерії ще місяць  тому. Щоправда, жодних посвідчень протестувальники не надали і не представилися. Також на місце інциденту прибули поліція та міліція, аби тримати ситуацію на контролі.

Як інформує, chv.tv мітингувальники стали перед входом і не пускали людей, які мали квитки на концерт. Зайти змогли тільки приблизно тридцять людей, Макс Барських виконав три пісні. Згодом організатор повідомив, що вони забрали артиста з івент-холу. Поки це все тривало, шанувальники Барських в очікуванні концерту простояли на вулиці щонайменше чотири години, гроші за квитки їм ніхто так і не повернув.

Розсерджені люди, які прийшли на концерт, перекривали навіть дорогу, проте окрім заторів – нічого більше це не дало.

Як пояснив у коментарі 032 представник "Азову" Святослав Сірий, який брав участь у акції, активісти не хочуть аби Максим Барських виступав у Львові через його відверту антиукраїнську політику. До того ж, зазначає активіст, Барських давав концерти у Росії тоді, як в Україні точилася війна й гинули люди. А міськрада Львова зовсім нещодавно підписала ухвалу, за якою заборонила виконавцям з антиукраїнською позицією виступати з концертами у Львові.

13312820_1037409043003952_6696026278341214499_nDJI_0002-2DJI_0003-2DJI_0004-2

Фото: http://chv.tv/

Читайте також: 

В нічній аварії на Львівщині постраждало четверо людей

Львів приєднався до найбільшого уроку англійської мови

Нічна різанина у Львові: двоє поранених потрапили до лікарні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах