Львів'яни почали записуватися на прийом у поліклініку онлайн (відео)

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
07 червня 2016 13:16

Потрапити на прийом до лікаря, попередньо записавшись через інтернет, – таку можливість вже другий місяць мають пацієнти комунальної четвертої міської поліклініки у Львові. Записатися на прийом до сімейного лікаря вони можуть з новоствореного сайту або ж єдиної телефонної лінії, інформує zaxid.net.

Нагадаємо, У Львові запрацювала система запису у поліклініку через інтернет

reestratura.com – нова адреса для запису до лікаря. Нею вже активно користуються пацієнти комунальної 4-ї міської поліклініки. Форму заповнюють у кілька простих кроків, а талон отримують через смс-повідомлення. Потрапити до лікаря можна й зателефонувавши в реєстратуру за єдиним номером (243-03-50). Медичний реєстратор одразу бачить розклад роботи і вільні години потрібного лікаря. Коротка інформація про вас – і вже записані на прийом.

Електронний запис зручний не лише пацієнтам, але й медпрацівникам.

"Відкриваємо зараз графік, наприклад, лікар Грицинь, записано стільки-то людей, ми натискаємо на друк і лікарю даємо кожному в руки, хто в нього на прийом записаний", – розповіла старша акушерка Леся Ровецька.

Доступ до цих даних мають усі лікарі, щоправда, лише зі своїх гаджетів, адже комп’ютерів на всіх не вистачає.

"В ідеалі кожен лікар повинен мати можливість у себе записати пацієнта на повторний прийом. Це те, чого ми прагнемо і будемо доводити до завершення", – розповів головний лікар комунальної 4-ї міської поліклініки Остап Місюра.

Запроваджувати електронний реєстр у цій поліклініці почали рік тому. Обрали її, бо обслуговує найбільше пацієнтів. Щодня тут близько півтори тисячі осіб. Електронний та телефонний запис працює в тестовому режимі.

"Якщо електронний реєстр позитивно зарекомендує себе, то, без сумніву, будемо поширювати його і на інші наші установи", – пояснив начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

"У випадку готовності міста з апаратної точки зору, тобто мережі інтернет, комп’ютерного обладнання, ми готові забезпечити доступ до цього сервісу всіх поліклінік Львова безкоштовно", – додав розробник проекту Дмитро Гик.

Розробка програмного забезпечення для "Електронної реєстратури" місту не коштувала ні копійки. А для забезпечення усіх поліклінік Львова комп’ютерним обладнанням потрібна допомога меценатів.

Львів у новинах:

Як мешканців Львівщини "розводять" на гроші інтернет-шахраї 

Садовий просить Президента оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації 

Львів'янину на замітку: що змінилось у правилах виплати аліментів 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах