Львівська міськрада готує офіційне прохання щодо нової ділянки під сміттєзвалище

фото з сайту varianty.lviv.ua

фото з сайту varianty.lviv.ua

Події
30 червня 2016 16:08

Виконавчі органи Львівської міської ради підготували офіційне звернення до Президента, Кабміну та Міноборони з проханням виділити ділянку на території Яворівського полігону для облаштування нового сміттєзвалища, наголосила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич сьогодні на сесії Львівської міськради.

Вона закликала депутатів підтримати звернення. Міськрада хоче отримати під сміттєпереробний комплекс земельну ділянку на території Яворівського полігону площею 50 га.

Коментуючи цю ідею, голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді Маркіян Лопачак наголосив, що Яворівський полігон – це передусім місце міжнародних військових навчань і підготовки учасників АТО.

"Машини будуть зі сміттям заїжджати попри снаряди, чи зупинятимуть стрільбу, бо їде колона зі сміттям? Зрештою, коли відбуваються стрільби, його закривають повністю. Спочатку варто було б почути думку військових, чи це взагалі можливо? Частина земель полігону – це фактично національний парк, а ми там будемо сміття ховати? На жаль, знову виносять якесь питання на розгляд і банально навіть не запрошують когось із керівництва полігону, щоб почути їхню думку, попросити їх допомоги, спитати, чи це технічно можливо", –розмірковує депутат.

Читайте ще новини Львова:

Львів'яни погрожують зустріти Євробачення з сміттєвим смородом і без гарячої води 

Садовий розповів, скільки потрібно часу та грошей на сміттєпереробний завод у Львові 

Цьогоріч у Львові освітлять переходи: інтерактивна карта 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах