Скільки сьогодні коштують квартири у Львові

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
12 липня 2016 12:10

Популярний в Україні сервіс OLX проаналізував, як змінилася середня вартість квартир у країні за останні півроку. У трійку лідерів серед найдорожчих увійшов Львів, зайнявши третю позицію.

Розділ "Продаж вторинного житла" на сайті OLX наразі містить близько 175 тисяч активних оголошень про продаж нерухомості. Найбільше пропозицій — щодо продажу однокімнатних та двокімнатних квартир. Середня вартість однокімнатної квартири у червні 2016 року склала 676 288 грн (27 282$).

При цьому лідерами за вартістю, як і раніше, залишаються Київ (1 077 495 грн), Одеса (881 837 грн) і Львів (789 945 грн). У топ-10 міст, де "одиничка" коштує більше 25 000$ також входять Харків, Чернівці, Луцьк, Запоріжжя, Тернопіль Кіровоград та Черкаси. Дешевше за все серед обласних міст у червні житло пропонували у Луганську.

При цьому, за півроку 1-кімнатні квартири на вторинному ринку в Києві подорожчали на 5,99%, в Одесі — на 3,81%, а у Львові — на 2,01%.

Щодо 2-кімнатних квартир, то у столиці та Одесі ціни зросли у той ж час, як у Львові знизились на 7,25%.

Ціни на 3-кімнатні квартири традиційно найбільш стабільні. У Харкові, Одесі, Львові та Дніпропетровську зміна вартості квадратних метрів у таких квартирах склала не більше 1%.  У той ж час у столиці вартість зросла на 5,54% за півроку.

Довідка. OLX (раніше Slando) — сервіс оголошень №1 в Україні. Українська база майданчика налічує понад 13 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Ресурс входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, березень 2016). Кожен другий інтернет- користувач з України відвідує сервіс щонайменше один раз на місяць.

Читайте ще новини Львова:

Львів'янину на замітку: як тепер виглядатиме вулиця Бандери

Зі Львова до Брюхович прокладають велодоріжку (відео)

У Львові відкрили безкоштовні тренажери для собачого фітнесу:(фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах