Стало відомо, скільки платитимуть львівські школярі в маршрутках

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
18 липня 2016 16:34

14 липня на сесії Львівська міська рада встановила вартість проїзду в маршрутних автобусах для школярів. Так, юні львів’яни з понеділка по п’ятницю протягом навчального року сплачуватимуть 50 % від вартості проїзду, повідомляє сайт Львівської міськради.

Нагадаємо, Школярі у Львові платитимуть за проїзд

"Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", беручи до уваги домовленість Львівської міської ради з міськими перевізниками про організацію перевезення пасажирів на автобусних маршрутах м. Львова загального користування, міська рада ухвалила встановлення для дітей шкільного віку протягом навчального року у дні навчання з понеділка по п’ятницю вартість проїзду на автобусних маршрутах Львова загального користування зі знижкою 50 відсотків від вартості проїзду.

Також перевізники зобов’язані розмістити інформацію про вартість проїзду для дітей шкільного віку у салонах автобусів", йдеться в повідомленні.

На пільговий проїзд мають право всі діти – від першого до одинадцятого класу. Однак, оскільки нині немає учнівського квитка, водії змушені навчитись візуально визначати, чи школяр перед ними.

На водіїв, які відмовляться везти школяра за пільговою ціною, можна буде поскаржитись на гарячу лінію міста – 15-80, або (032) 297-59-11, чи зателефонувавши до перевізника, який обслуговує маршрут.

Читайте ще новини Львова:

Як у Львові пройшов дитячий фестиваль "Місто професій" : фоторепортаж 

Львів'яни запустили флешмоб обіймів

Будь в курсі: за проведення Євробачення 2017 можна проголосувати у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах