Злочинці, що влаштували різанину у центрі Львова, отримали вирок

Новина - Події - Злочинці, що влаштували різанину у центрі Львова, отримали вирок

Новина - Події - Злочинці, що влаштували різанину у центрі Львова, отримали вирок

Події
28 липня 2016 12:36

27 липня в Галицькому районному суді Львова під головуванням судді Катерини Котельви (суддя переведена з території Луганської області, що не контролюється Україною) був оголошений вирок чотирьом екс-воякам, які брали участь в АТО. Від прокуратури звинувачення підтримував прокурор 1 міжрайонної прокуратури Володимир Грицишин. Підсудні громадяни були затримані, бо завдали постраждалим тяжких тілесних ушкоджень зі застосуванням холодної зброї. В результаті бійки був важко поранений працівник СБУ, інформує  Гал-інфо.

Трьом учасникам злочину – Мирошник О. А., Мазорчук В. О. та Жикол В. В. – було оголошено вирок за статтею "хуліганство" – п’ять років позбавлення волі, але згідно зі ст..75ККУ було звільнено від покарання на три роки.

Головного фігуранта злочину громадянина Марзак М. І. було визнано винним у вчинені злочинів, відповідальність за які передбачена статтею "умисне тяжке тілесне ушкодження", статтею "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та призначено позбавлення волі терміном на 6 років та 6 місяців. На цей час усі четверо перебувають за місцем свого проживання під особисте зобов’язання. 

Нагадаємо, що уночі проти 22 лютого 2015 року у Львові на площі Ринок сталося заворушення з використанням холодної зброї. Постраждав один з працівників Львівської ОДА, а також працівник СБУ.  Зокрема, нападники попросили таксиста підвезти їх на вказане місце. Водій озвучив суму, хлопців вона обурила, вони витягнули водія з авто і пригрозили йому ножем. За  таксиста заступилися працівник СБУ та помічник очільника області, які якраз проходили поряд. Згодом вони дістали на двох близько 10 ножових поранень. Суд триває з літа минулого року. 

Читайте ще новини Львова:

"Львівводоканал" створив call-центр для прийому показів лічильників

Які вулиці у Львові закрили для руху транспорту

Стало відомо, коли у Львові почнуть пресувати сміття

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах