Під Львовом вандал влаштував погром на кладовищі

Новина - Події - Під Львовом вандал влаштував погром на кладовищі

Новина - Події - Під Львовом вандал влаштував погром на кладовищі

Події
03 серпня 2016 11:18

До Старосамбірського відділення поліції  2 серпня надійшло повідомлення від голови однієї із сільських рад району про те, що  на сільському кладовищі місцеві жителі виявили пошкоджені могили та розбиті надгробні хрести.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи, встановлено, що в ніч на 2 серпня на території кладовища розбито надгробні стели майже на 150 могилах, а також із 15 поховань витягнуто і  розтрощено надмогильні хрести.

Правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні вандалізму і в порядку ст.208 КПК затримали 23-річного непрацюючого місцевого жителя. За словами зловмисника, тієї ночі на цвинтарі він випив вина, після чого пошкодив могили. Надгробки та хрести він руйнував не використовуючи сторонніх предметів – руками та ногами.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею наруга над могилою, – карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Читайте ще новини Львова

Львів’ян запрошують на фестиваль Параджанова

Дідусь, який отруїв немовля на Львівщині, хизувався знанням грибів (відео)

На Львівщині громадянин Росії став винуватцем ДТП, в якому загинула людина

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах