Сьогодні частина Львова залишиться без води: адреси

Новина - Події - Сьогодні частина Львова залишиться без води: адреси

Новина - Події - Сьогодні частина Львова залишиться без води: адреси

Події
28 вересня 2016 08:50

У середу, 28 вересня, з 9:00 до 18:00 години у зв’язку з проведення планових ремонтних робіт, буде припинено подачу холодної води в частину Шевченківського та Личаківського районів міста. Про це повідомляють у прес-службі міськради.

Так, у зв’язку із заміною аварійної ділянки водопроводу, холодної води не буде у частині Шевченківського району, обмеженій вулицями Купчинського – Чубинського – Холмська – Дивізійна – Білоруська та прилеглими до них.

Також, у зв’язку з переврізкою новозбудованого водопроводу в розрізі реконструкції вул. Мечнікова, буде припинено подачу води в частину Личаківського району, обмежену вулицями Тракт Глинянський – Личаківська – Центнерівка – Некрасова – Мечнікова – Пекарська – Погулянка – Левицького та прилеглими до них.

"Львівводоканал" просить створити необхідний запас води, сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням робіт.

Крім того, у зв’язку з плановими ремонтними роботами сьогодні, 28 вересня, у трьох районах Львова тимчасово буде припинено подачу електроенергії.

Перелік адрес:

  • Личаківський район – Зубрицьких, Ковельська (5а), Корецька, Миргородська, Пластова (2), Теребовельська, Черника, Щоголева.
  • Шевченківський район – Винниця.
  • Залізничний район – Геца, Городоцька (68-78, 93-113), Кузнярівська, М.Вовчка (4-12), Машиністів (23-37), О.Дучимінської (19-27), Перова (3-14), Сушка.

Світла не буде в період з 08:00 по 17:00.

Читайте ще новини Львова

"Цезар" по 12, суп по 5: в приміщенні ЛОДА відкрилась їдальня для всіх

Стала відома точна дата запуску трамваю на Сихів

У Львові хочуть підвищити ціну парковки поза межами центру

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах