У Львові презентують нову книгу про Гаррі Поттера: де та коли

Новина - Події - У Львові презентують нову книгу про Гаррі Поттера: де та коли

Новина - Події - У Львові презентують нову книгу про Гаррі Поттера: де та коли

Події
29 вересня 2016 09:31

У Львові презентуватимуть 8-у книгу про Гаррі Поттера. Із цієї нагоди у п?ятницю, 30 вересня, о 19.00 перед входом у Ратушу на площі Ринок відбудеться зустріч поціновувачів роману про чарівника Гаррі Поттера. Про це йдеться у спільноті "Гаррі Поттер Українською" у мережі Facebook.

Український переклад 8-ої книги про Гаррі Поттера матиме назву "Гаррі Поттер і прокляте дитя". Від п?ятниці, 30 вересня, цю книгу почнуть продавати по всій Україні. Організатори закликають львів’ян одягати "парадні мантії та відьомські капелюхи" і йти великою та дружньою поттероманською родиною купувати нову книгу про чарівника.

"Виймайте зі сховок шарфи та краватки з символікою своїх Гоґворських гуртожитків, хапайте чарівні палички, запрошуйте друзів та запасайтесь хорошим настроєм. Давайте разом перетворимо Львів, цього вечора, на столицю магії", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що український переклад 8-ої книги вкотре стане першим та вийде у видавництві А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА. У сюжетній лінії йдеться про те, що Гаррі Поттеру 40 років, і він має трьох дітей. Головний герой – це середній син, на ім?я Албус Северус.

Читайте ще новини Львова

"Цезар" по 12, суп по 5: в приміщенні ЛОДА відкрилась їдальня для всіх

Стала відома точна дата запуску трамваю на Сихів

У Львові хочуть підвищити ціну парковки поза межами центру

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах