Чергова спроба: скандальний львівський ДАЇшник Богдан Мицак поновився на роботі

Новина - Події - Чергова спроба: скандальний львівський ДАЇшник Богдан Мицак поновився на роботі

Новина - Події - Чергова спроба: скандальний львівський ДАЇшник Богдан Мицак поновився на роботі

Події
27 сiчня 2017 10:08

Колишній начальник ДАІ Львова Богдан Мицак, якого львів’яни змусили написати заяву на звільнення через його невиправдано шикарні статки, поновився на посаді старшого інспектора з особливих доручень управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції України у Києві. Про це повідомляють активісти Дорожнього Контролю Львова, передає  Львівський портал.

"Шановна громада, щиро вітаємо Мицака Богдана Федоровича з поновленням на посаді старшого інспектора з особливих доручень управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції України у Києві. А ще, пану Мицаку слід виплатити 47589 (сорок сім тисяч п’ятсот вісімдесят дев’ять) грн. 12 коп. за вимушений прогул!", – йдеться у повідомленні ДК.

Судячи із прикріпленого документу, відповідне судове рішення прийняла колегія Львівського апеляційного адміністративного суду в складі: головуючого судді: Ліщинського Андрія Михайловича., та суддів: Довгої О.І. та Запотічного І.І.

Як відомо, скандальний екс-начальник ДАІ Львова Богдан Мицак, якого вигнали зі Львова поновився на роботі у Києві та у березні 2016 року був знову звільнений у результаті переатестаціі.

Нагадаємо, що перша спроба звільнити Богдана Мицака з посади керівника ДАІ Львова у 2013 році розтягнулася майже на півтора року, оскільки Богдан Мицак понад 14 місяців "перебував на лікарняному", а після зміни керівництва львівської міліції просто повернувся на свою посаду, чим викликав бурхливу реакцію у суспільстві.

У березні 2014 року активісти "Дорожного контролю" зафіксували Мицака за кермом позашляховика з незаконними проблисковими "маячками", що загрожувало йому штрафом у 50 тис. грн. Тоді Богдан Мицак просто втік з місця події, кинувши свій автомобіль. На початку березня 2016 року Богдан Мицак знову потрапив у центр уваги ЗМІ у зв’язку із затриманням його 23-річного сина, який збив у Львові поліцейського.

Дивись ще: 

Отрута чи ні: підозрілу речовину, розлиту на вулицях Львова дослідили

Куди відвезуть: стало відомо коли у Львові зникне сміття

Нова вулиця, дорога та міст: що ремонтуватимуть у Залізничному районі в цьому році

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах