Забуте старе: у Львові знову візьмуться за маркування російських товарів

фото: Lada.FM

фото: Lada.FM

Події
02 березня 2017 17:57

Львів має відновити маркування російських товарів у місцевих супермаркетах. Про це сьогодні, 2 березня, під час сесійного засідання Львівської міської ради заявив депутат Ігор Телішевський.

За його словами, у Львові наростає обурення у зв’язку з тим, що у Львові відсутнє маркування товарів російського походження у таких суб’єктів господарювання, як мережа будівельних супермаркетів "Епіцентр" та ТРЦ "Victoria Gardens".

Власне, у своєм у запиті на адресу міського голови він пропонує продовжити на 2017-2019 роки строку дії ухвали з приводу координації інформаційної діяльності та захисту інформаційної безпеки на території Львова.

"Саме такими кроками ми підтримаємо нашу спільну позицію щодо торгівельних відносин з країною агресором та економічною блокадою окремих районів Донецької та Луганської областей", – зазначив депутат.

Як додав Ігор Телішевський, ще у липні 2014 року Львівська міська рада прийняла ухвалу "Щодо координації інформаційної діяльності та захисту інформаційної безпеки на території м. Львова". На жаль, дії цієї ухвали були обмежені термінами з 2014 по 2016 рік та не передбачали жодної відповідальності суб’єктів підприємницької діяльності, які її не дотримувались.

Дивись ще:

П'яне лідерство: Львівщина в трійці "передовиків" із споживання алкоголю

Невдовзі: аеропорт Львова готується до прийому регулярних трансатлантичних рейсів

Вирішено: біля ЛНУ Франка з'явиться підземний паркінг

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах