Де саме: на перехресті двох вулиць у Львові хочуть облаштувати кільце

фото з сайту Вікіпедія

фото з сайту Вікіпедія

Події
14 березня 2017 09:27

На перетині вулиць Личаківської та Пасічної хочуть реорганізувати рух. Львів’ян запрошують на громадське слухання та презентацію детального плану території.

15-го березня у Львові публічно представлять детальний план території, обмеженої вул. Долішньою, вул. Колумба, вул. Проектованою, залізничною колією, вул. Личаківською, вул. Яловець, вул. Голубця, вул. Яровою, вул. Запольською та вул. Пасічною.

У проекті опрацьовано планувальне рішення щодо використання та забудови території, орієнтовною площею 50,09 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ – 10 років, в тому числі 1-ша черга – 3-7 років, пишуть на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради. 

Де саме: на перехресті двох вулиць у Львові хочуть облаштувати кільце фото

Замовником містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – ДП ДІМП "Містопроект".

Зі слів головного архітектора проекту Петра Крупи, детальний план території розробляється з метою комплексної реконструкції території у визначених межах та деталізації рішень генплану міста.

"Основним завданням ДПТ було вирішення організації руху транспорту, в межах проектованої території, на першу чергу, передбачену генпланом з максимально можливим збереженням існуючої структури вулиць та існуючої забудови. У зв’язку з цим у ДПТ запропонована транспортна розв’язка на примиканні  вул.Личаківської та Пасічної в одному рівні у вигляді транспортного кільця, взамін передбаченої раніше розробленою містобудівною документацією, транспортної розв’язки у 3-ох рівнях".

Громадське слухання триватиме із 03 березня по 27 березня 2017 року.

Місце проведення: Середня загальноосвітня школа № 63 (вул. Личаківська, 171). Початок о 18:00.

Пропозиції просять подавати до 27-го березня 2017 року до відділу громадського партнерства управління "Секретаріат ради" через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій — Файфурка О. С., тел. 032 297 57 63.

Дивись ще:

Як саме: у Львові центр міста хочуть сполучити залізницею з одним із районів

Нові маршрути : від вулиці Хуторівки до "Санта-Барбари" збираються запустити

тролейбус

Водію на замітку: одну з львівських вулиць завтра закриють для транспорту

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах