Дізнайся: де у Львові лататимуть дороги найближчим часом

Новина - Події - Дізнайся: де у Львові лататимуть дороги найближчим часом

Новина - Події - Дізнайся: де у Львові лататимуть дороги найближчим часом

Події
15 березня 2017 10:21

У Львові розвертається масштабний ямковий ремонт доріг. Комунальні служби зазначають, що це тимчасове вирішення проблеми, допоки не буде відповідного фінансування для здійснення капітального ремонту дорожнього покриття, – інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, на вулицях Словацького і Дорошенка тривають ямкові роботи. У Залізничному районі зробили вул. Городоцьку, Широку, Білогорську та перехрестя вул. Широка – вул. Сяйво. Планують зробити вулиці Курмановича, Петлюри, Яворницького.

Як повідомили у Сихівській районній адміністрації, аварійні вибоїни зремонтували на вулиці Пасічній, Луганській, Зеленій, Угорській та на Хуторівці. Планують зробити на вул. Драгана.

У Франківському районі роблять вулиці Наукову та Володимира Великого, планують продовжити ці роботи і на вулиці Антоновича.  У Шевченківській адміністрації повідомили, що ямковим ремонтом зробили дорогу на Брюховичі, вулиці Мазепи, Грінченка, Орлика. Планують зробити вул. Тунельну, Шевченка, Брюховицьку, Мазепи, Грінченка, Золоту, Хімічну, Миколайчука, Томашівську, Лінкольна, Лемківську. 

Дивись ще: 

Дізнайся: скільки коштуватиме електронний абонемент на проїзд у львівському транспорті

Допоможіть знайти: на Львівщині шукають водія, що збив дитину та втік

Львів'янину на замітку: Польща запровадила нові правила для отримання шенгенської візи

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах