Хотів покататися: 20-річний працівник львівського автосервісу викрав Maserati 71-річного клієнта

фото: Патрульна поліція Львова

фото: Патрульна поліція Львова

Події
16 березня 2017 13:35

20-річний працівник одного із львівських автосервісів без дозволу власника вирішив покататися на спортивному автомобілі Maserati. Оскільки він катався Львовом порушуючи правила, його затримали поліцейські.

16 березня автомобіль Maserati, який рухався смугою для громадського транспорту по вул. Зеленій, помітили і зупинили патрульні поліцейські. На прохання показати документи на право володіння автомобілем 20-річний водій відповів, що забув документи на станції техобслуговування (СТО).

"Однак, після кількох телефонних дзвінків, чоловік знайшов в салоні свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, в якому зазначалося, що власником автомобіля є 71-річний громадянин. Патрульні перевірили особу водія та з’ясували, що це 20-річний працівник автосервісу, який без дозволу власника транспортного засобу використав автомобіль у власних цілях", - повідомляє прес-служба поліції.

Оскільки у поліції виникла небезпідставна підозра у незаконному заволодінні транспортним засобом, патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка опечатала автомобіль. Автомобіль забрали на арештмайданчик. Окрім того, на 20-річного водія оштафували за двома статтями - за ч.3 ст.122 КУпАП – рух по смузі для маршрутних транспортних засобів та ч.2 ст. 126 КУпАП – керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким.

Про реакцію власника Maserati на дії працівника СТО, де він залишив автомобіль, наразі не повідомляється.

Такі випадки є досить поширеними у Львові. Наприклад, 14 січня поліція затримала за кермом чужого автомобіля працівника львівського СТО, який виявився ще й п`яним. А 19 січня працівник автомийки втік на KIA Sportage клієнта, прихопивши заодно 10 тис. грн з каси автомийки, повідомляє zaxid.net.

У травні минулого року працівник львівської автомийки, вирішивши покататися на чужому BMW 320, ще й розбив  його у ДТП.

Дивись ще:

Поруч із зупинкою: у Львові автомобіль розтрощив вітрини супермаркету та аптеки

Жахлива аварія: п'ятеро львів'ян на іномарці врізались в стіну горілчаного заводу

Водіям на замітку: в якому районі Львова ями на дорогах спричинили більше ДТП

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах