Водіям на замітку: в якому районі Львова ями на дорогах спричинили більше ДТП

Новина - Події - Водіям на замітку: в якому районі Львова ями на дорогах спричинили більше ДТП

Новина - Події - Водіям на замітку: в якому районі Львова ями на дорогах спричинили більше ДТП

Події
15 березня 2017 14:39

З початку 2017 року у Шевченківському районі Львова через вибоїни на дорогах, які сягають 15 сантиметрів вглиб, сталося найбільше ДТП. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова.

"Відділ безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова обстежив дороги Личаківського та Шевченківського районів міста. Обидва райони об‘єднує проблема вицвілих дорожніх знаків, осілі люки, решітки дощоприймачів, які не відповідають вимогам", – мовиться в повідомленні.

У Шевченківському районі Львова глибина ям подекуди сягає 15 сантиметрів. "У цьому районі сталося найбільше від початку року ДТП через вибоїни, а саме 14 аварій", – розповів інспектор відділу безпеки дорожнього руху Андрій Харчун. При цьому він зауважив, що Шевченківська райадміністрація не завжди реагує на вимоги поліції щодо відновлення пошкодженого дорожнього полотна або встановлення необхідних знаків.

Як уточнили ZAXID.NET у прес-службі патрульної поліції Львова, крім Шевченківського району, на другому і третьому місцях за кількістю ДТП Сихівський та Франківський райони відповідно.

Наразі поліція вже обстежила Шевченківський та Личаківський райони Львова, до 24 березня патрульні обстежать решту районів і надішлють вимоги районним адміністраціям на усуненням недоліків у встановлені терміни.

У поліції також зазначають, що у разі, якщо через вибоїни на дорозі стається ДТП або автомобіль зазнає пошкоджень, потрапивши в яму, поліція складає протоколи на райадміністрації та передає їх до суду для стягнення штрафів.

Дивись ще:

Сказали, що любимо його: школярки на Львівщині розповіли, як врятували хлопця від суїциду

50 тисяч $: начальника львівського СІЗО спіймали на хабарі

Луценко повідомив, у якому випадку мера Львова можуть зняти з посади

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах