Черги розвантажать: на "Рава-Руській" від сьогодні запровадили дві смуги руху

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
16 березня 2017 14:32

Перед пунктом пропуску "Рава-Руська" поширено експеримент з розмежування смуг руху для подорожуючих,  повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Зокрема на кордоні з Польщею поширюються позитивні новації з розмежування смуг руху транспортних засобів перед пунктами пропуску шляхом відокремлення від загального потоку легкових автомобілів української реєстрації та реєстрації країн ЄС, якими керують іноземні громадяни.

Варто зауважити, що такий експеримент вже успішно запроваджено наприкінці минулого року перед пунктом пропуску "Краківець". У результаті таких нововведень значно скоротився час очікування в чергах – в середньому з 3,5 годин до 1 години, та прискорюється оформлення автомобілів, що розвантажує напрямки руху.

Отож  сьогодні з 12.00, за рішенням Львівської ОДА, прикордонниками у взаємодії з Нацполіцією та ДФС за аналогічною схемою запроваджено дію експерименту перед пунктом пропуску "Рава-Руська".

Для скеровування автомобілів та проведення роз’яснювальної роботи в місці розділення смуг руху прикордонники та представники поліції організували спільне чергування. А відповідні напрямки руху були позначені дорожніми знаками та необхідним дорожнім обладнанням, зокрема встановлено близько 270  парапетів протяжністю 100 метрів.

Зазначені новації дозволять прискорити перетинання кордону громадянами України, які слідують з інших регіонів країни, або прямують з туристичною чи діловою метою поїздки та відокремити потік іноземних авто під керуванням громадян України (мешканців прикордоння), які здійснюють регулярні поїздки в рамках місцевого прикордонного руху.

Наступним етапом експерименту планується його запровадження перед пунктом пропуску "Ягодин" у Волинській області, що на кордоні з Польщею.

Дивись ще:

Водію на замітку: де у Львові обмежать рух у вихідні

Хотів покататися: 20-річний працівник львівського автосервісу викрав Maserati 71-річного клієнта

На свята: стало відомо, коли трамвай №8 поїде до "Санта-Барбари"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах