Як у кіно: на Львівщині чоловік вибрався із затопленого автомобіля

фото: Львівська патрульна поліція

фото: Львівська патрульна поліція

Події
28 квiтня 2017 17:47

У Золочеві рибалка зумів вибратися із затопленого автомобіля, повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

На місце події виїхала група швидкого реагування патрульної поліції. Правоохоронці встановили, що 62-річний місцевий житель, повертаючись з рибалки, здійснював розворот заднім ходом на автомобілі "ВАЗ-2101". Не розрахувавши відстані до краю дороги, водій  з’їхав в озеро, внаслідок чого автомобіль почав тонув.

Оскільки тиск води не давав змоги відкрити двері, чоловік перебрався на заднє сидіння, відкривбокове вікно і виліз назовні.  Рибалку каретою швидкої допомоги було доставлено в центральну району лікарню. Після надання медичної допомоги чоловік повернувся додому.

За порушення правил дорожнього руху водія притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу. Автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд та іншого майна) КУпАП. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від шести місяців до одного року позбавлення права керувати транспортними засобами.

Дивись ще:

Пожаліли: львівський суд звільнив чоловіка, що відбив своїй дружині нирку

Відеофакт: п'яний комунальник розгулював Львовом

Прикривався діабетом: львівські копи затримали п’яного депутата за кермом

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах