Офіційно: Ryanair запустив продаж квитків на свої рейси зі стикуванням

Новина - Події - Офіційно: Ryanair запустив продаж квитків на свої рейси зі стикуванням

Новина - Події - Офіційно: Ryanair запустив продаж квитків на свої рейси зі стикуванням

Події
17 травня 2017 09:39

Ryanair запустить рейс зі Львова до Меммінгена швидше, ніж було заплановано. Через значний попит на рейси компанії Ryanair, її керівництво вирішило один із рейсів зі Львова, який мав стартувати лише в листопаді 2017 року, запустити у вересні. Про це повідомив Канал 24 з посиланням на сайт компанії.

Зараз акційна ціна квитків на цей рейс стартує з 19,99 євро. Така ціна визначена для поїздок у вересні і жовтні. Забронювати на сайті їх можна до півночі 18 травня.

До слова, з вересня з міжнародного аеропорту "Львів" Ryanair здійснюватиме також авіарейси до Кракова, Вроцлава, Будапешта, Ейндховена і Лондона.

До того ж, як повідомляє avianews.com, Ryanair офіційно запустив продаж квитків на свої рейси зі стикуванням.

На даний момент пересадки доступні через римський аеропорт "Фьюмічіно". У разі, якщо пасажир подорожує з багажем, його речі будуть зареєстровані до кінцевої точки маршруту і перевантажені під "Фьюмічіно" службами аеропорту.

Мінімально допустимий час стикування між рейсами Ryanair в рамках єдиного бронювання становить 150 хвилин, максимальний - 6 годин.

Квитки, куплені на рейси Ryanair зі стикуванням в рамках єдиного бронювання, дорожче двох квитків, куплених окремо. Залежно від напрямку сума переплати може становити 8-15 євро в одну сторону.

Однак за квитками зі стиковками в рамках єдиного бронювання Ryanair буде відповідати за збереження пересадки. У разі, якщо перший рейс буде відмінено або запізниться, авіакомпанія перебронюють мандрівника на наступний рейс або доставить в початковий пункт подорожі і поверне гроші.

Також пасажири зможуть пропускати сегменти перельоту в рамках свого бронювання, при цьому наступні перельоти, на відміну від практики класичних авіакомпаній, через неявку на рейс скасовуватися не будуть.

Дивись ще:

Топ 10 заходів: як Львів відзначатиме День музеїв

Програма та маршрут: львів’ян кличуть на Велодень

Булінг, екзістенція та ядерний потенціал: львів’ян запрошують на заходи "Наукової весни 2017"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах