Гуляти заборонено: у трьох парках Львова труїтимуть кліщів

Новина - Події - Гуляти заборонено: у трьох парках Львова труїтимуть кліщів

Новина - Події - Гуляти заборонено: у трьох парках Львова труїтимуть кліщів

Події
17 травня 2017 11:56

У четвер, 18 травня, у львівських парках "Високий Замок", "Стрийський" та "Снопківський" проведуть обробку дерев від кліщів. Мешканців закликають утриматися від відвідування цих парків протягом 3 днів: із 18 до 20 травня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Цей захід буде проведено з метою мінімізації випадків укусів кліщами у міських парках та запобігання можливості виникнення та розповсюдження вірусного кліщового енцефаліту хвороби Лайма", – розповіли в управлінні екології та ландшафтного планування.

Також обробку заплановано провести на території парків: "Горіховий Гай", "700-річчя Львова", "Залізна Вода", ім. Папи Римського Івана-Павла ІІ та лісопарку "Погулянка". Дату проведення визначать відповідно до погодних умов.

До слова, як пише Захід, цьогоріч уже більше двох десятків мешканців Львівщини звернулися до медиків через укуси кліщів. Причому, у вісьмох випадках у паразитів виявили збудник хвороби Лайма. Вона вражає нервову систему та опорно-руховий апарат і може навіть призвести до інвалідності.

Дивись ще:

Топ 10 заходів: як Львів відзначатиме День музеїв

Програма та маршрут: львів’ян кличуть на Велодень

Булінг, екзістенція та ядерний потенціал: львів’ян запрошують на заходи "Наукової весни 2017"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах