Де саме: через велопробіг у Львові ситуативно перекриватимуть рух

Новина - Події - Де саме: через велопробіг у Львові ситуативно перекриватимуть рух

Новина - Події - Де саме: через велопробіг у Львові ситуативно перекриватимуть рух

Події
21 травня 2017 10:36

У неділю, 21-го травня, у Львові відбудеться традиційний масовий велозахід, котрий щороку збирає сотні прихильників здорового і активного способу життя, інформує прес-служба ЛМР.

Очікується, що цього року у Львові до щорічного велосипедного свята долучаться більше тисячі велосипедистів. Учасники Велодня збираються на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. Крушельницької (просп. Свободи).

Об 11:00 стартує урочистий велопробіг: колона велосипедистів вирушить за маршрутом пр. Свободи – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Наукова – вул. Хуторівка – пр. Червоної Калини – вул. Стуса – вул. Шота Руставелі – вул. Зелена – вул. Князя Романа – пр. Свободи. Загальна довжина маршруту – приблизно 20 км. Можливе ситуативне перекриття руху.

Головною метою заходу є популяризація велосипеда як екологічно чистого, дешевого і зручного засобу пересування по місту, як способу дбати про своє здоров’я та підтримувати себе у хорошій фізичній формі. Крім того, Велодень покликаний ще раз привернути увагу представників влади, бізнесу, громадських організацій, освіти до важливості створення та розвитку належної інфраструктури, проведення регулярної освітньої роботи з вивчення правил безпечної поведінки на дорозі усіма учасниками руху.

Дивись ще:

Вхід вільний: львів'ян кличуть на день відкритих дверей в Ботанічний сад

"Прославились": організатори дитячого шахового турніру у Львові шокували відвертою еротикою

Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах