Відеофакт: у Львові водій відкрив стрілянину по інших машинах

Новина - Події - Відеофакт: у Львові водій відкрив стрілянину по інших машинах

Новина - Події - Відеофакт: у Львові водій відкрив стрілянину по інших машинах

Події
30 травня 2017 12:56

Львівські патрульні затримали нетверезого водія, який зі зброї стріляв по машинах та побився із сусідами. Під час затримання він також намагався вхопити револьвер, однак полісмени його оперативно обеззброїли.

Близько 18:00 у поліцію повідомили про автомобіль Mercedes Vito біля Скнилівського парку, водій якого перебуває у стані алкогольного сп’яніння і стріляє в напрямку автомобіля Daewoo Lanos із предмету, схожого на пістолет, повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

За деякий час поліцію викликали на вулицю Скнилівську через сварку між сусідами. На місці інспектори побачили автомобіль, який перебував в орієнтуванні через стрілянину біля Скнилівського парку.

Водій у сильному стані алкогольного сп’яніння спав у машині, його руки були у крові. Чоловік почав агресивно поводитися і намагався схопитися за револьвер. Під час процесуальних дій в автомобілі виявили також шість патронів та дві гільзи. Усе вилучили на експертизу.

Патрульні одягнули кайданки на хулігана і викликали слідчо-оперативну групу. На нього написали дві заяви і склали протокол за керування у нетверезому стані. Попередньо справу кваліфікують як хуліганство.

Дивись ще:

Що думають пацієнти: плюси та мінуси онлайн-запису у лікарнях Львова

Хто відпочине безкоштовно: у Львові запрацювали шкільні табори

Як святкувати і куди поїхати: відзначаємо Трійцю 2017 у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах