Романтика: прикордонник підкинув своїй нареченій наркотики, щоб освідчитись

Новина - Події - Романтика: прикордонник підкинув своїй нареченій наркотики, щоб освідчитись

Новина - Події - Романтика: прикордонник підкинув своїй нареченій наркотики, щоб освідчитись

Події
19 червня 2017 16:48

На прикордонному пункті "Ягодин" прикордонники затримали дівчину, у речах якої виявили пакунки із речовинами, схожими на наркотичні. Після допиту та погроз тюремним ув’язненням з’ясувалось, що це – розіграш, який влаштував для дівчини її наречений. Про це повідомили у виданні Район.Любомиль.

Мешканка села Рівне, що у Любомильському районі Волинської області, Оксана Тичковська поверталась до України з Польщі до свого нареченого, Юрія Петрука, який нещодавно закінчив Національну академію Дежприкордонслужби. Під час перетину кордону на автомобіль, у якому їхали дівчина та її мати, зреагувала службова вівчарка прикордонників.

Автівку направили на детальний огляд, під час якого знайшли два великих пакунки з білим порошком і ще "кілька таблеток, заборонених для ввезення в Україну". Спеціалісти, які оглянули знахідку, припустили, що це амфетамін або героїн. Оксану Тичковську попередили, що за контрабанду наркотичних речовин їй може загрожувати тюремне ув’язнення строком від 3 до 6 років. Дівчина свою причетність до знахідки заперечувала та запевняла, що не перевозила нічого забороненого.

Кульмінацією історії стала поява на місці події нареченого Оксани Тичковської, прикордонника Юрія Петрука. З’ясувалось, що історія з контрабандою була його розіграшем, а білою речовиною у пакунках була цукрова пудра.

Чоловік із 101 червоною трояндою підійшов до дівчини та освідчився їй. Здивована наречена, зі сльозами на очах, прийняла пропозицію вийти заміж та відповіла "так".

Джерело: Захід

Дивись ще: 

Допоможіть знайти: у Львові зникла 17-річна студентка

Колишній інспектор ДАІ: винуватець трагічної ДТП у центрі Львова купив авто два тижні тому

Чим зайняти дітей влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах