Небезпечно: з яких природних джерел у Львові заборонили пити воду

фото з сайту Новини Львова

фото з сайту Новини Львова

Події
06 липня 2017 10:17

За результатами лабораторних досліджень, які провели у березні-квітні 2017 року, вода з шести природних джерел у Львові та околицях, не відповідає санітарним вимогам, інформує прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на виконувача обов’язків начальника управління Держпродспоживслужби у Львові Андрія Дибу.

Йдеться про наступні джерела: у парку "Залізна Вода", у парку "Високий замок", у Стрийському парку, у Винниках (вул. Незалежності, 12) та Брюховичах. З огляду на це міська комісія з питань надзвичайних ситуацій вирішила встановити біля цих джерел таблиці з інформацією про те, що вода непридатна для питання.

Водночас дослідження не виявили інфекційних показників у воді з джерел на Погулянці та у Винниках (вул. Лермонтова, 9, біля Винниківського озера), інформують у міській раді.

Загалом у Львові та передмістях налічується понад 10 природних джерел, з яких львів’яни активно беруть воду для пиття та приготування їжі.

За результатами лабораторних досліджень, які провели у березні-квітні 2017 року, вода з шести природних джерел у Львові та околицях, не відповідає санітарним вимогам. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на виконувача обов’язків начальника управління Держпродспоживслужби у Львові Андрія Дибу. Йдеться про наступні джерела: у парку "Залізна Вода", у парку "Високий замок", у Стрийському парку, у Винниках (вул. Незалежності, 12) та Брюховичах. З огляду на це міська комісія з питань надзвичайних ситуацій вирішила встановити біля цих джерел таблиці з інформацією про те, що вода непридатна для питання. Водночас дослідження не виявили інфекційних показників у воді з джерел на Погулянці та у Винниках (вул. Лермонтова, 9, біля Винниківського озера), інформують у міській раді. Загалом у Львові та передмістях налічується понад 10 природних джерел, з яких львів’яни активно беруть воду для пиття та приготування їжі.

Дивись ще:

Новий автомаршрут: до "Шевченківського гаю" курсуватиме "Чудо-бус" 

Доведеться платити: у Львові "зайців" ловитимуть з відеореєстраторами 

Візуалізація: як виглядатиме площа Двірцева 

Спроба за спробою: чому до "Львівобленерго" не додзвонитись 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах