Дізнайся де: у Львові збираються збудувати канатну дорогу

фото з сайту   UA-travel.info

фото з сайту UA-travel.info

Події
11 вересня 2017 14:55

У Львові тривають роботи з реалізації інвестиційного проекту "Будівництво підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку "Високий замок", повідомили у ЛКП "Зелений Львів".

Дізнайся де: у Львові збираються збудувати канатну дорогу фото

Як повідомив директор ЛКП "Зелений Львів" Богдан Москвяк, зараз частково розроблено проект утримання та реконструкції парку "Високий замок", роботи виконує НУ "Львівська політехніка" (на роботи передбачено 197 тис. гривень). Також ПП "Белзький мур" виконує роботи з розроблення історико-містобудівного обґрунтування ділянки перспективної території будівництва підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку "Високий замок" у місті Львові, на що передбачено 100 тис. гривень.

Після остаточного визначення місця розташування станцій канатної дороги, згідно з детальним планом території, будуть укладені угоди на проведення інженерно-геологічних вишукувальних робіт та в повному обсязі будуть виконані роботи щодо розроблення історико-містобудівного обґрунтування та проект на утримання та реконструкції парку "Високий замок" у Львові.
 26 грудня під час сесійного засідання депутати міської ради Львова проголосували за створення інвестиційних проектів для створення у Львові  канатної дороги на Високий замок та створення "Музею кіно".

Дивись ще:

Учасники з 15 країн світу: на Львівщині розпочались українсько-американські навчання 

Кому пощастило: хто на Львівщині платитиме лише половину вартості за проїзд 

У формі гри: у Львові відкрили школу нового формату 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах