Безкоштовно: львів'ян запрошують на майстер-клас із вуличного воркауту

Новина - Події - Безкоштовно: львів'ян запрошують на майстер-клас із вуличного воркауту

Новина - Події - Безкоштовно: львів'ян запрошують на майстер-клас із вуличного воркауту

Події
19 вересня 2017 16:13

У неділю, 24 вересня, на паркінгу ТЦ "Форум Львів" (вул. Під Дубом, 7Б) відбудеться Steel Workout Show – відкрите змагання з елементами шоу з популярного виду вуличного спорту – воркауту. Участь у заході – безкоштовна, а на переможців очікують подарунки. Початок – о 15.00 год.

Змагання відбуватимуться в двох різних номінаціях серед дівчат і серед хлопців, незалежно від вікової категорії. Взяти участь і поборотися за цінні призи (смартфони та фітнес-браслети) – можуть усі охочі. Для цього потрібно лише зареєструватися в адміністратора перед заходом.

Захід пройде за участю міжнародної організації Street Workout під керівництвом її ідеолога – спортсмена Дениса Мініна. Тренер проведе відкритий майстер-клас і розповість, як правильно займатися спортом у вуличних умовах.

"Ми запрошуємо всіх, хто любить спорт, і особливо тих, хто лише мріє його полюбити і сформувати сталевий корпус, на Steel Workout Show. Адже спорт – це не тільки корисно і красиво! Завдяки своїй фізичній підготовці, ви зможете виграти чудові ґаджети, аби планувати і контролювати тренування. Або ж просто приходьте підтримати українських чемпіонів і подивитися показові виступи наших спортсменів", – запрошує Денис Мінін.

Steel Workout Show – це тур містами України, який вже з успіхом минув у Дніпрі, Харкові та Києві, а після Львова вирушить до Одеси.

Дивись ще:

Де саме: у дитсадках Львівщини з'явиться 2000 додаткових місць 

Як це було: у Львові завершився 24-й Форум видавців 

40 тисяч: штрафи за водіння напідпитку збираються підвищити

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах