Де та коли: у Львові проведуть масштабну дератизацію

Новина - Події - Де та коли: у Львові проведуть масштабну дератизацію

Новина - Події - Де та коли: у Львові проведуть масштабну дератизацію

Події
04 жовтня 2017 09:37

Осіння суцільна одномоментна дератизація у м. Львові, м. Винники, смт Рудно, смт Брюховичі та на території житлового сектору приватної забудови триватиме з 16 жовтня по 17 листопада.

Як повідомили у прес-службі ЛМР, складено плани-графіки, які затверджені директорами ЛКП міста. Згідно з ними, фахівці відділів профдезінфекції будуть побудинково проводити суцільну дератизацію на території ЛКП. Вони розкладатимуть отрутопринаду у підвальних приміщеннях житлових будинків.

Одночасно проводитимуть дератизаційні заходи у підвальних приміщеннях дитячих садочків, навчальних закладів, поліклінік та лікарень, у парках, скверах, а також приміщеннях, які знаходяться на цій території. Також дератизаційні заходи будуть проводитися в ОСББ, ЖБК та інших установах, з якими укладено угоди на проведення дератизації.

"Необхідно укладення договорів із ОСББ на проведення дератизаційних заходів, які таких договорів не мають. Мешканці приватного сектору через об'яви у ЛКП, інформації по радіо, телебаченню, зможуть долучитися до проведення суцільної одночасної дератизації, якщо у цьому є потреба", – зазначають в КП Львівської обласної ради "Профілактична дезінфекція".

Проведення дератизаційних робіт у приватному секторі будуть проводити фахівці відділів профдезінфекції Львова. Отрутопринаду розкладатимуть у підсобних приміщеннях та підвалах будинків при згоді господаря. Проведення роботи фіксується підписом господаря будинку. Мешканці, які будуть відсутні під час проведення суцільної дератизації, при необхідності можуть звертатися до відділів профдезінфекції за місцем проживання.

Дивись ще:

Безкоштовно: у Львові прочіпують 5 тисяч домашніх собак 

Субсидії по-новому: що потрібно знати львів'янам 

"Гарячий" жовтень у Львові: День Еклерів, Свято Шоколаду та Золотий Лев 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах