До Інтерполу: поліція подала документи для розшуку Петра Димінського

Новина - Події - До Інтерполу: поліція подала документи для розшуку Петра Димінського

Новина - Події - До Інтерполу: поліція подала документи для розшуку Петра Димінського

Події
16 грудня 2017 22:09

Нацполіція України подала документи щодо президента ФК "Карпати", бізнесмена Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП до генерального секретаріату Інтерполу. Про це у коментарі УП повідомив речник Нацполіції України Ярослав Тракало.

"Нацполіція подала документи щодо згаданої особи до Генерального секретаріату Інтерполу в Ліоні. Після вивчення усіх документів Генсекретаріат ухвалить рішення про оголошення або не оголошення її у розшук. За правилами, Інтерпол вивчить надані українською стороною документи найближчим часом на предмет зокрема політичної, расової чи релігійної дискримінації", - зазначив він.

У разі позитивного рішення після встановлення місця перебування розшукуваного буде задіяно механізм екстрадиції, далі цим займатиметься ГПУ.

Нагадаємо, поліція оголосила Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП, в національний розшук.

Як інформував ZAXID.NET, 12 грудня поліція офіційно повідомила про підозру Петру Димінському у скоєнні смертельної ДТП, у якій загинула 31-річна Наталя Тріла. За даними слідства бізнесмен та власник ФК "Карпати" безпосередньо причетний до смертельної ДТП. Суд також дозволив затримати Петра Димінського.

Як зазначили у поліції, на місці події водієм автомобіля-винуватця ДТП представився інший чоловік. Проте слідчі після призначення низки необхідних процесуальних дій встановили відсутність факту керування автомобілем тим чоловіком, який спочатку назвався водієм. Натомість слідчі зібрали достатню кількість доказів того, що автомобілем керувала інша особа.

Як повідомлялося раніше, автомобіль Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. Того ж дня з’явилася інформація, що за кермом був сам бізнесмен, однак донедавна правоохоронці не мали офіційних доказів перебування бізнесмена у авто.

За попередніми висновками, автомобіль Opel Astra, за кермом якого була 31-річна мешканка села Ямельня, повертав з траси у село, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG, що йшов на обгін по зустрічній смузі всупереч дорожній розмітці. Молода жінка загинула на місці ДТП.

Сам Димінський від 22 серпня перебуває поза межами України. На допити до слідчих він не з'являвся.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Справа Димінського: захист охоронця заперечує інформацію поліції

Смертельна ДТП: поліція офіційно звинуватила Димінського

ДТП з "Мерседесом" Димінського: родичі загиблої жінки шукають свідків..

Димінського зняли на відео на місці ДТП біля Львова

Вуличні камери зафіксували Димінського за кермом 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах