Слідом за шефом: головне управління юстиції Львівщини масово покидають працівники

Новина - Події - Слідом за шефом: головне управління юстиції Львівщини масово покидають працівники

Новина - Події - Слідом за шефом: головне управління юстиції Львівщини масово покидають працівники

Події
02 сiчня 2018 14:58

На знак підтримки звільненого керівника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського спільно з ним звільняються близько 10 керівників відділів обласної юстиції. Про це пише zik.

"Наш керівник Ярослав Жукровський – це керівник нової формації. Напевно, через це він не ввійшов у формат міністерства юстиції. Звільнення його надзвичайно цікаве. Звільнили його за перевищення службових повноважень. Хоча, за період його роботи в управлінні юстиції ми як керівники відділів ніколи не бачили перевищення. Тому ми сприймаємо цю ситуацію як абсурдну і на знак поваги до саме такого керівника, який має бути на даний час у нашій державі – ми звільняємося разом із ним. Це приблизно 10 осіб керівного складу. Це більша частина керівників відділів", – повідомила начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю ГТУ юстиції у Львівській області Ольга Шайнога.

За її словами, Жукровського звільнили за перевищення службових повноважень за скаргою його заступника Оксани Куманської-Нор. 

Звільнений з посади начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський вважає своє звільнення незаконним і необґрунтованим та оскаржуватиме його в суді. Офіційна мотивація звільнення – перевищення службових повноважень. 

Нагадаємо, з вівторка, 2 січня, обов'язки керівника обласного управління юстиції виконує перший заступник Жукровського - Роман Мазур.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Нова мітла: у Львові змінилися керівники райадміністрацій

Дізнайся: як працюватимуть українські банки на свята

Затори, прощавайте: на кільцевій дорозі Львова буде новий з’їзд

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах