Майор і капітан: у Львові затримали поліцейських-хабарників

Новина - Події - Майор і капітан: у Львові затримали поліцейських-хабарників

Новина - Події - Майор і капітан: у Львові затримали поліцейських-хабарників

Події
29 сiчня 2018 17:56

У Львові затримали двох поліцейських-хабарників. Про це  VG Львів  повідомили у прес-службі Військової прокуратури Західного регіону.

За словами начальника Львівського управління департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції у Львівській області Романа Рибицького,  22 січня до управління з письмовою заявою звернулася мешканка Львова про те, що двоє невідомих осіб вимагають у неї гроші.

"Фактично вони незаконно затримали її сина і вимагали неправомірну вигоду у сумі 2 тисячі доларів США за непритягнення сина до кримінальної відповідальності. Ще до написання заяви вказана громадянка, з її слів, частину неправомірної вигоди (тисяча доларів двома траншами по 700 і 300 доларів) передала вимагачам. Аби зібрати решту суму, вони дали час цій жінці", - розповів Рибицький.

За його словами, цього ж дня до поліції звернувся львів’янин із заявою про те, що від нього вимагають 4 тисячі гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності. Під час перевірки було встановлено, що фігуранти обох справ є ті ж особи. 

"У кожного з них була частина вказаної неправомірної вигоди. Її вилучили. Особи були затримані. На даний час вони утримуються і ізоляторі тимчасового тримання в Пустомитівському райвідділі поліції. Вказаним особам 28 січня було повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою ст. 368 ККУ. Їм загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі", - розповів військовий прокурор Шимко.

За словами Романа Рибицького, обидва затриманих вже не перший рік служать у внутрішніх органах: з 2006 та 2008 року. Один з них має звання капітана, інший — майора поліції.

Майор і капітан: у Львові затримали поліцейських-хабарників фото

ДИВИСЬ ЩЕ:

З хабарем у руках: у Львові затримали доцента університету

Гроші за інвалідність: у Львові затримали лікарів-хабарників

За грати: львівського держвиконавця засудили за хабар

Новини України та світу 29 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах