Справа – в поліції: львів’янка зняла відео з мертвим хом’яком через хлопця

Новина - Події - Справа – в поліції: львів’янка зняла відео з мертвим хом’яком через хлопця

Новина - Події - Справа – в поліції: львів’янка зняла відео з мертвим хом’яком через хлопця

Події
02 лютого 2018 11:16

18-річна львів’янка, яка опублікувала у соцмережі відео з замореним голодом хом’яком, розповіла, що хоче стати зоозахисником. Натомість львівські захисники тварин, обурені ставленням дівчини до хом'яка, вже написали заяву в поліцію.

Аби довести всім свою любов до тварин, Наталія веде журналістів ТСН у натуралістичний центр. Там підтверджують, що хом’ячок міг справді померти власною смертю. 

"Хом’ячки живуть не дуже довго. Хом’ячки часто в домашніх умовах можуть вмерти від стресів. Навіть перепад температури", – пояснив працівник центру Сергій Погодін. 

Наталія виправдовується, що насправді все це був чорний гумор, а причина появи відео – розставання з хлопцем, котрий подарував тваринку, та бажання йому насолити. Насправді ж, за її словами, хом’ячок на прізвисько Піо-Піо жив у неї півтора року і помер власною смертю. 

"Годували його всі троє: я і ше двоє дівчаток, з якими я живу. Він жив у хороших умовах, інколи я думала, що він краще харчується, ніж я, як студент", – розповіла дівчина. 

Проте місцеві зоозахисники не приховують обурення. 

"У відео вона розповідає, як заморила хом’ячка голодом, розповідає вона це з задоволенням. Це неприпустимо – таке викладати в інтернет. По-перше, дивляться діти. Є стаття – пропагування жорстокого поводження з тваринами", – обурилася зоозахисниця Устина Бойко.

У поліграфічному коледжі, де вчиться Наталя, шокуюче відео з мертвим хом’ячком теж бачили та навіть збирали педагогічну раду, де вирішили дати дівчині ще один шанс. 

"У мене в кабінеті вона дуже гірко плакала, шкодувала про це. Будемо її брати під материнський, не хочу казати контроль адміністративний, щоб вона зрозуміла, що це вчинок, який неможна повторювати у своєму житті", – розповіла керівник закладу Марія Слоцяк. 


Що сталося


Нагадаємо, моторошне відео з Instagram, на якому львів’янка Наталія, сміючись, похизувалася своїм замореним голодом хом'яком, збурило мережу. 

Відео супроводжується сміхом на задньому плані і лайкою з уст дівчини.

"Нехай йому буде пакет пухом. Хом'як "піу-піу", він заснув вічним сном. Боже, він такий був милий ці два місяці. Він помер від голоду. А все чому? Тому що не треба мені дарувати хом'яків, мені на них по..й. Вони у мене живуть в туалеті, тому що там не чути, як він бігає. Тому і помер. Здох від голоду", – таким був монолог Наталки.

Цікаво, що не так давно дівчина в історіях Instagram публікувала скріни посту на захист котів з місцевого кафе "Cat Cafe". Пост закінчується словами "Тварини – не іграшки!".

Справа – в поліції: львів’янка зняла відео з мертвим хом’яком через хлопця фото

Про те, що соцмережі збурив її вчинок, Наталя теж вже знає і відреагувала стримано, просто підписавши скрін посту "Зірка Інтернету".

Справа – в поліції: львів’янка зняла відео з мертвим хом’яком через хлопця фото 1

Пізніше дівчина на своїй сторінці в Instagram опублікувала відео-спростування, де розповіла, що хом'яка їй подарував хлопець, він прожив у неї півтора року, а помер своєю смертю. Також вона розповіла про те, що гризуна вона і її співмешканки годували по черзі. А попередні відео були просто "чорним гумором" і "сарказмом", який ніхто не зрозумів.

У поліції розповіли, чи загрожує покарання львів'янці, яка заморила голодом хом'яка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах