Приводь своїх: маленьких львів’ян кличуть на Дитячий форум

Новина - Події - Приводь своїх: маленьких львів’ян кличуть на Дитячий форум

Новина - Події - Приводь своїх: маленьких львів’ян кличуть на Дитячий форум

Події
25 квiтня 2018 16:46

10-13 травня у львівському Палаці Мистецтв, що на вулиці Коперника, 17, відбудеться 11 Дитячий форум. Організатори розповіли, що цього року форум триватиме у форматі великої просторової квест-гри "8 ключів Буквордсу", повідомляє zaxid.net.

Головним завданням заходу стане розвиток творчих здібностей та уяви маленьких відвідувачів. Діти шукатимуть ключі на восьми казкових тематичних землях. Наприклад, львівські музеї перетворяться у "Долину Драконів", на "Галявині Єдинорогів" розгорнуться мистецькі майстер-класи, а "Зачарований ліс" стане простором для маленьких екологів і захисників тварин.

Будуть також настільні ігри, медичні майстер-класи і зустрічі зі знаменитими спортсменами. Талант до науки та винаходів можна буде проявити на тематичному просторі "Галактична імперія". Там дітей вчитимуть програмуванню, основам роботехніки і заохочуватимуть до мандрів віртуальною реальністю.

Традиційно на форумі представлять і насичену літературну програму. Цього року нею керуватиме письменниця Галина Вдовиченко. Серед гостей-письменників називають Ларису Денисенко, Галю Ткачук, Івана Андрусяка, Володимира Аренєва і багатьох інших авторів. Загалом у програмі запланували тисячу заходів для дітей від 0 до 13 років.

Цього року очікують близько 15 тисяч відвідувачів. Серед них будуть і переможці всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія".

ДИВИСЬ ЩЕ:

Дружній до дитини: у Львові розробляють нову стратегію розвитку міста

Urban Cafe та Вулиця для всіх: активісти презентують Стратегію прориву Львова

Як це було: у Львові завершився 24-й Форум видавців

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах