Знову обшуки: проти екс-соліста Львівської опери порушили справу за розбещення неповнолітньої

Новина - Події - Знову обшуки: проти екс-соліста Львівської опери порушили справу за розбещення неповнолітньої

Новина - Події - Знову обшуки: проти екс-соліста Львівської опери порушили справу за розбещення неповнолітньої

Події
04 травня 2018 13:51

У четвер, 3 травня, в львівському помешканні екс-соліста Львівської Опери Миколи Санжаревського правоохоронці провели черговий обшук. 

Слідчі дії пов'язані з новими звинуваченнями на адресу Санжаревського. Окрім фінансування сепаратистів із самопроголошених республік "ЛНР/ДНР", львівського артиста підозрюють у розбещенні неповнолітніх.

Інформацію про нові звинувачення підтвердили у прес-службі головного управління Національної поліції у Львівській області. Йдеться про відкриття кримінальної справи за ст. 156 КК України – "вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку".

"Справді вчора у мене вдома відбувся обшук. Я до цього ставлюся із розумінням, оскільки інформація, яка з'явилася 16 квітня, дуже скандальна. Тому я підтримую дії поліції щодо перевірки обставин", – розповів ZAXID.NET Микола Санжаревський.

Санжаревський також спростував чутки про своє затримання, які з'явилися у деяких ЗМІ протягом останньої доби: "Мене ніхто не затримував. Я проживаю у Львові і перебуваю на повному контакті зі слідчими. Це все тягнеться вже два місяці і от знову якийсь новий "ба-бах!", але я готовий чекати, скільки треба до з'ясування істини".

Нагадаємо, у січні цього року навколо Миколи Санжаревського розгорівся скандал – його запідозрили у підтримці та фінансуванні самопроголошених республік "Л/ДНР". 

Як стверджує Санжаревський, 2014 року він дійсно збирав гроші для окупованих українських територій. Однак думав, що допомога надходить місцевим мешканцям, а не бойовикам.

СБУ порушила за цим фактом провадження за ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) і вже 16 січня працівники спецслужби провели обшук у квартирі Миколи Санжаревського. 

За словами речника Управління СБУ у Львівській області Олега Александрова, розслідування у цій справі триває.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Скандал в опері: соліст львівського театру розповів, як допомагав бойовикам

Що знайшли: СБУ закінчила обшуки в квартирі соліста львівської опери

Скандал в опері: СБУ вдруге перевіряє львівського соліста

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах