З поповненням: у Львівському перинатальному центрі народилась перша дитина

Новина - Події - З поповненням: у Львівському перинатальному центрі народилась перша дитина

Новина - Події - З поповненням: у Львівському перинатальному центрі народилась перша дитина

Події
25 червня 2018 11:48

У Львівському обласному перинатальному центрі учора, 24 червня, народилося перше немовля. Про це  VG Львів повідомила Львівська облдержадміністрація. 

За інформацією заступника директора департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Андрія Васька, це дівчинка. Зріст новонародженої — 47 сантиметрів. Мати і дитина перебувають у задовільному стані.

Нагадаємо, 22 червня у львівському перинатальному центрі запрацював акушерський корпусіз інтенсивною терапією для новонароджених та післяопераційних жінок. Усі відділення, включно з двома реанімаціями і операційним блоком розпочали роботу.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко 20 квітня урочисто відкрив обласний перинатальний центр у Львові. Однак згодом виявилося, що після урочистого відкриття медичний заклад так і не ввели експлуатацію. Зокрема, у будівлі виявили невідповідність проектній документації. Відтак центр досі не може приймати породіль і навіть надавати консультації.

Через проблемний запуск роботи перинатального центру вже постраждали його медичні працівники – чотирьох лікарів звільнили з формулюванням "самоусунулись від спостереження за здійсненням ремонтно-будівельних робіт ЛОКПЦ". Двох звільнених медиків обіцяють прийняти на роботу в перинатальний центр рядовими лікарями.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Тимчасово: Львівський перинатальний центр отримав нового керівника

Породіль поки що не приймає: Порошенко відкрив у Львові перинатальний центр

Зустрічаємо лелеку: у який день тижня найчастіше народжуються діти на Львівщині

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах