Як покарали: львів’янин плеснув кислотою в обличчя суперника

У Львові судили чоловіка, який облив кислотою коханця своєї дружини

У Львові судили чоловіка, який облив кислотою коханця своєї дружини

Події
04 липня 2018 12:10

Сихівський районний суд Львова звільнив від покарання 47-річного львів’янина, який облив кислотою коханця своєї дружини. Про це повідомляє  VG Львів з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

Інцидент стався у березні нинішнього року. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, у потерпілого виявили опікові рани ІІ-ІІІ ступенів на голові, шиї, правій нозі та правій руці, всього на 8% поверхні тіла.

Як йдеться у вироку суду, поблизу зупинку громадського транспорту на вулиці Хуторівці обвинувачений побачив чоловіка, з яким зраджувала його дружина. Ревнивець витягнув зі свого автомобіля горнятко та налив у нього акумуляторну кислоту. Тоді підійшов до суперника і облив.

У суді обвинувачений повністю визнав свою провину та попросив суд його суворо не карати. Потерпілий заявив, що не має претензій до обвинуваченого, оскільки той відвідував його в лікарні та повністю відшкодував витрати на лікування.

Дії обвинуваченого кваліфікували як умисне завдання ушкоджень середньої тяжкості, що спричинило тривалий розлад здоров’я або значну втрату працездатності. Суд засудив чоловіка до року обмеження волі, однак звільнив від відбування покарання, встановивши рік умовного терміну.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Бабуся з шилом: з’явилися нові подробиці нападу на пасажира львівської маршрутки

Втекла на автомобілі: дівчина влаштувала різанину у центрі Львова

Відеофакт: львівські патрульні застосували зброю проти пса

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах