Підвищення: керівниця львівського управління юстиції стала заступницею міністра

Керівниця львівського управління юстиції Іванна Смачило стала заступницею міністра

Керівниця львівського управління юстиції Іванна Смачило стала заступницею міністра

Події
06 липня 2018 09:10

Начальниця головного управління юстиції у Львівській області Іванна Смачило стала заступницею міністра юстиції України. Інформацію про свій перехід на роботу в Мін'юст ZAXID.NET підтвердила сама Іванна Смачило, уточнивши, що це призначення у середу, 4 липня, вже погодив Кабмін.

"Думаю, на новій посаді почну працювати з наступного тижня, оскільки ще потрібно завершити деякі справи тут у Львові. Посада керівника головного управління юстиції у Львівській області від того часу стане вакантною, можливо, на неї з часом оголосять конкурс. Про напрямок роботи у міністерстві наразі не можу нічого точного сказати, маю деякі думки, але поки це ще рано озвучувати", – розповіла Смачило.

Нагадаємо, на посаді начальниці управління юстиції у Львівській області 41-річна Іванна Смачило працювала близько шести місяців – від кінця січня 2018 року. До цього вона два роки очолювала територіальне управління юстиції у Рівненській області, де у 2017 році ініціювала запровадження пілотного проекту із застосування санкцій до неплатників аліментів.

Додамо, що у апеляційному суді розглядають справу про поновлення на посаді попереднього керівника львівського управління юстиції Ярослава Жукровського, якого звільнили у грудні 2017 року, мотивуючи це перевищенням ним повноважень. У травні Львівський окружний адмінсуд відмовив Ярославу Жукровському у задоволенні позову, однак той заявив, що подасть апеляцію.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Слідом за шефом: головне управління юстиції Львівщини масово покидають працівники

Нова мітла: управління юстиції Львівщини має нового керівника

Власне рішення: перший заступник Садового звільнився з посади

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах