Пакуй валізи: Львів з Анталією з’єднає новий авіарейс

Новина - Події - Пакуй валізи: Львів з Анталією з’єднає новий авіарейс

Новина - Події - Пакуй валізи: Львів з Анталією з’єднає новий авіарейс

Події
06 липня 2018 11:51

Нова українська авівкомпанія "ФАНейр" виконуватиме чартерні рейси зі Львова до Анталії. Відповідне рішення ухвалили на засіданні комісії Державіаслужби України з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній, повідомляє ЦТС.

Рейси на чартерах повинні виконуватися не рідше одного разу на тиждень або три рази на місяць. Права на маршрути діють до 27 жовтня цього року. Загалом віакомпанії надали права на експлуатацію маршрутів у Чорногорію, Туреччину та Болгарію.

Окрім того, комісія Державіаслужби рекомендувала голові Державної авіаційної служби надати права на виконання й інши нових авіарейсів з львівського аеропорту. Окрім авіакомпанії "ФАНейр", йдеться про Bravo Airways та YanAir.

Авіакомпанії Bravo Airways рекомендували надати право на виконання регулярного рейсу зі Львова до Ларнаки (п’ять разів на тиждень). Авіакомпанії YanAir рекомендували надати право на виконання низки чартерних рейсів зі Львова до: Тенеріфе (двічі на тиждень), Тірани (двічі на тиждень), Ріміні (двічі на тиждень), Пальма-де-Мальорки (двічі на тиждень), Бургас (двічі на тиждень), Варни (двічі на тиждень).

YanAir рекомендували надати право на два чартерні рейси до Барселони (чотири рази на тиждень) та Ларнаки (чотири рази на тиждень).

ДИВИСЬ ЩЕ:

В яку ціну квитки: Львів з Барселоною з’єднав новий авіарейс

Без їжі і води: в італійському аеропорту застрягли близько сотні львів'ян

В усьому винна пташка: у львівському аеропорту пасажири третю добу чекають на виліт до Неаполя

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах