Дивись програму: чим дивуватиме триденний фестиваль "Ніч у Львові"

У п'ятницю розпочнеться фестиваль «Ніч у Львові»

У п'ятницю розпочнеться фестиваль «Ніч у Львові»

Події
09 липня 2018 17:17

У п’ятницю, 13 липня, розпочнеться фестиваль "Ніч у Львові", який триватиме три дні. Про це VG Львів повідомили в прес-службі Львівської міськради.

"Кожного року Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького бере участь у фестивалі "Ніч у Львові". Щорічно музей дивує своїх відвідувачів етно-забавами, викликає неабияке зацікавлення. Вперше така промоакція відбулася у 2011 році. Нам дуже приємно, що з цього часу вона переросла у масштабний фестиваль, у межах якого ми задіюємо музеї, театри, парки, різні установи міста, які в нас працюють під час "Ночі у Львові", тобто фестиваль максимально концентрує творче життя Львова", – зазначила організаторка проекту "Ніч у Львові" Марта Іванишин.

За її словами, 13 липня відкриття "Ночі у Львові" відбудеться не традиційно о 19:00, а о 22:30 музично-світловим дійством на площі Ринок.

Однією з локацій фестивалю стане Центр імені Олександра Довженка на Сихові, де о 21:00 відбудеться кінопоказ на даху. Там же вперше відбудеться джазова ніч, яка розпочнеться о 21:30.

13 липня Музей народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького організовує о 19:45, 20:30, 21:15, 22:00 нічну феєричну екскурсію "Обрядові забави на Петра".

Під час "Ночі у Львові" працюватимуть близько 60 волонтерів, які організаційно допомагатимуть гостям міста.

"Карти з програмою будуть і у волонтерів, і в центрах туристичної інформації, в музеях міста, також уже протягом тижня буде розміщена уся поліграфія та інформація про події, які відбуватимуться. Детальна програма — на сайті Lviv.Travel. Також, традиційно, працюватиме мобільний додаток "Ніч у Львові", – повідомила Марта Іванишин.

Додамо, що кожного року фестиваль "Ніч у Львові" відвідують близько 20 тисяч львів’ян та гостей міста.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Літо у розпалі: куди піти у Львові в липні

Дивись мапу: на Львівщині розробили 12 маршрутів дерев’яними церквами

Пірнай у воду: де у Львові та області офіційно дозволено купатися

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах